Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2010, 10:15:28
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Ridicol este cand pun o intrebare cat se poate de ontopic, la obiect, si cineva incepe sa-mi tina lectii de limba romana la un regionalism, regionalisme sau greseli de exprimare care poate le am la 1 cuvant la 100 de posturi . De asta am si parasit forumul pentru o perioada de timp fiindca lipsa de logica si inteligenta de care m-am lovit incepuse sa mi se transmita si uite ca acum cand am revenit de ceva perioada am reusit sa si jignesc pe cineva, nu m-am putut abtine. Dar nici nu-mi cer scuze.

Si ontopic, tu de ce esti asa ferm convins de sarlatanie ? Te pomeni ca numai minunile ortodoxe is bune, restu-s sarlatanii . Numai bisericile voastre sunt bune, daca se poate sa fie ca ciupercile dupa ploaie, alte biserici sunt automat umplkute cu sarlatani. (H)ilara nu a fost intrebarea mea, (h)ilar este comportamentul tau si a celorlalti ortodocsi. Si daca suntem la capitolul Dex poate vrei sa te uiti in dictionar la diferenta dintre hilar si ilar.
Stiu,inteleg ca incerci sa iti aperi imaginea agatandu-te ca inecatul de colac,dar ti-am mai spus ca nu reusesti decat sa te afunzi si mai tare in ridicol...
Mai bine ia o gura de aer proaspat,calmeaza-te si intreaba-te de ce reactionezi asa din lucruri absolut marunte si nu reusesti sa porti o discutie civilizata cu niste oameni doar pentru ca nu impartasesc aceleasi opinii cu tine.
Oamenii stapani pe sine,care isi cunosc valoarea nu se comporta ca tine,stiu sa isi mentina cumpatul,nu devin agresivi,ironici,cand gresesc stiu sa isi ceara scuze pentru ca inteleg ca tocmai acceptarea lor cu calitati si defecte ii face mai puternici si nu vulnerabili si stiu sa discute cu calm si respect cu toata lumea.
A arata lipsa de respect fata de ceilalti si a nu-i accepta pentru opiniile diferite,releva doar ca nu te respecti si accepti pe tine insuti.
Putina introspectie nu ti-ar strica,daca vrei un sfat prietenesc...
Postarile mele nu le-ai urmarit pana acum,de aceea probabil nu stii faptul ca eu nu neg alte religii,biserici,curente spirituale,insa spiritualitatea este una,iar sarlatania este alta.
Referitor la dex,poate trebuia sa citesti ca "hilar" poate fi folosit ca si varianta pentru "ilar"...dar,multumesc de sfat oricum!

Last edited by heaven; 01.09.2010 at 10:17:33.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41
Despre CATEDRALA cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 187 17.07.2009 07:58:54
catedrala din bistrita quasar Generalitati 1 14.06.2008 09:42:56