![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine ia o gura de aer proaspat,calmeaza-te si intreaba-te de ce reactionezi asa din lucruri absolut marunte si nu reusesti sa porti o discutie civilizata cu niste oameni doar pentru ca nu impartasesc aceleasi opinii cu tine. Oamenii stapani pe sine,care isi cunosc valoarea nu se comporta ca tine,stiu sa isi mentina cumpatul,nu devin agresivi,ironici,cand gresesc stiu sa isi ceara scuze pentru ca inteleg ca tocmai acceptarea lor cu calitati si defecte ii face mai puternici si nu vulnerabili si stiu sa discute cu calm si respect cu toata lumea. A arata lipsa de respect fata de ceilalti si a nu-i accepta pentru opiniile diferite,releva doar ca nu te respecti si accepti pe tine insuti. Putina introspectie nu ti-ar strica,daca vrei un sfat prietenesc... Postarile mele nu le-ai urmarit pana acum,de aceea probabil nu stii faptul ca eu nu neg alte religii,biserici,curente spirituale,insa spiritualitatea este una,iar sarlatania este alta. Referitor la dex,poate trebuia sa citesti ca "hilar" poate fi folosit ca si varianta pentru "ilar"...dar,multumesc de sfat oricum!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 01.09.2010 at 10:17:33. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|