View Single Post
Vechi 01.09.2010, 17:12:55
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Nu dragul meu boschetar, e o țintă, adică să-ți bagi picioarele în gLume cu omul ei cu tot... omul ei ăla normalu',
Tot e bine ca ti-s drag :D frateste bineinteles Tot e bine ca ti-s drag :D frateste bineinteles

Păi nu mie, ci Lui Tata.

Și ce vrei să zici că nu te dezici de un frate schyzofren nu sufiycent? Dă-mi voie să nu te cred, că dacă ar fi fost așa m-ai fi crezut și pe mine și pe Tata... că nu te-am mințit eu ca să-mi fac păcate ci câinii ce-și apără cu înverșunare oasele morților... morților lor, că nu le pasă de păcate ci să numere ei câte ceva... dar zilele lor au uitat să și le numere, zilele în care ar fi trebuit să fi crezut în Cineva, și ceea ce ar fi trebuit ei să creadă. Să fi crezut măcar dare ei numa' că se laudă la alții că nu se vede în cele nevăzute ceea ce cred ei. Ei îs ăia care se tot laudă ca câinii că-s credincioși... păi atunci de ce-și apără ciolanul ascuns în pâmânt și-și numără puricii de aur?

Inimă de porc și minte de gușter și suflet de șarpe... te otrâvește și când te iubește ți se urcă în cap. Deci nu te consola cu dragostea mea de tine că precis e o fațadă după care stă ascuns un ochi de muscă, un doglei din ăla bătrân... nu ți-am zis că am 92 de ani și 7 luni... păi nu ți se ridică părul pe spate când te gândești la zâmbetul meu de aurolac viclean ca un cotoi bătrân uns cu toate alifiile? Un putregai, o râmă hulpavă ce scurmă prin inimioare.

Last edited by vsovivi; 01.09.2010 at 17:28:48.
Reply With Quote