Citat:
În prealabil postat de mihailt
Vedeti acum in Bucuresti au inceput sa fie alungati cersatori sarmani din metrouri de autoritati ca au inselat dracii autoritatile sa nu lase sa vada pe cei care merg cu metroul in ce mizerie traiesc alti din acest popor.
|
Si?? E rau ca au alungat cersetorii din metrouri? Eu, in locul autoritatilor i-as fi bagat si in inchisoare pe acei "sarmani" cersetori... In opinia mea, cei de genu' asta sunt paraziti ai societatii, dar asta e doar parerea mea. In orice caz, intr-o tara civilizata nu mi se pare normal sa vezi cersetori pe strada, cu atat mai putin in metrou!
Citat:
În prealabil postat de mihailt
Referitor la Imperiul Roman Sfantul Constantin cel Mare nu a fost imparat al Imperiului Roman ci al Imperiului Bizantin si eu de lupte cu gladiatori in Imperiul Bizantin nu am auzit.
|
Constantin cel Mare... imparat bizantin?? Pe cat pariem? In 313, cand a dat Edictul de la Mediolanum (Milano), Imperiul Roman era unul singur, si asa a fost pe tot parcursul domniei lui Constantin. A fost imparat ROMAN, nu bizantin!
Abia in 395, imparatul Teodosie I a divizat Imperiul in cel de Apus, si de Rasarit (numit abia muuuuult mai tarziu "Bizantin")... Asta in primul rand!
Si in al doilea rand: existau lupte de gladiatori si in Imperiul Roman de Rasarit, stai calm!
Eu cred ca tu esti putin... "inselat de draci" din cate se pare!