View Single Post
Vechi 02.09.2010, 21:29:14
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Pt. mine , asemenea ocazii , mi se par ,,rara avis" . Explicatii sincere ca ale tale , ortodoxa fiind, despre o sfinta taina au darul de a ma muti de uimire . Ar trebui sa-ti recomand ca mai inti de toate sa-ti iei un molitfelnic si sa citesti (asa dovedesti, ca inca nu ai citit) taina respectiva in intregime dar banuiesc ca am intra intr-un dialog justificativ jenant si fara rezultat !

Cel mai bine insa, cel mai potrivit dar si real este sa-l citez pe Ion Creanga intro maxima (furata de la o colega de forum pe care nu mai stiu cum o cheama ... conteaza esenta) :

,, Stiu ca sunt prost , dar cind ma uit imprejur deja ma simt mult mai bine !"
Am renuntat de mult sa ma supar pe tine pentru felul in care ma iei peste picior. O iau ca pe un bobarnac prietensc uintre adversari-prieteni, ca de obicei, deci.

Eu sunt casatorita si cunosc slujba nuntii, pe care am citit-o de mai multe ori. In rugaciuni este vorba despre copii, dar nu scrie nicaieri ca daca cei doi nu vor sau nu pot avea copii cununia nu este valabila din aceast cauza sau nu ar trebui celebrata.

Cat despre cazul de care am vorbit (a nu vrea sa ai copii din cauza unor probleme genetice in familie), poate nu mi-ar fi venit in minte daca nu as cunoaste chiar eu un cuplu care are aceasta problema. Faptul ca statistic un caz este rar nu inseamna ca nu poate deveni realitate pentru oricare dintre noi. In viata mea am avut ocazia sa vad ca statistica nu face multi banuti - s-a intamplat tocmai ceea ce nu ar trebui sa se intample decat in 0,0000..1 la suta din cazuri