View Single Post
Vechi 05.09.2010, 23:49:41
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
... in urma unei discutii cu un penticostal , atunci cand i-am spus ca greseste ,m-a acuzat ca urasc pe cei care nu sunt ortodocsi.
Ceea ce m-a socat de-a dreptul pentru ca eu nu urasc pe nimeni.
De asemenea m-a acuzat ca il judec si deci incalc porunca nu judeca ca sa nu fi judecat.

Deci cum iubim pe acestia? Vorbindu-le si deci sfarsind prin a fi acuzati sau tacand si tolerandu-i?
Ati dialogat cu un penticostal care v-a acuzat. Sper sa nu fi fost eu :)
  • [1]Cred ca ar trebui verificata motivatia, Cateva intrebari:
- in timpul discutiei dragostea crestina m-a calauzit sa-i spun ceea ce i-am spus?
- sau am avut alte motivatii?
  • [2]Atunci cand ai dragoste crestina si pentru oamenii din alte confesiuni, te expui unor riscuri.
Trebuie sa fii pregatit sa platesti un pret: sa fii acuzat sau sa fii jignit de ei, sa fii neinteles de cei din confesiunea ta, sa-ti fie rastalmacite vorbele, etc. Nu ar trebui sa va surprinda ca ati fost acuzata. Dragostea costa. Pe Dumnezeu l-a costat ceea ce a avut mai scump: Fiul Sau. Pe Domnul Iisus l-a costat Crucea. Ce mare lucru ca ne costa si pe noi cateva acuzatii pe nedrept? Sunt dureroase dar...continuam sa iubim.
  • [3]Nu cred ca e datoria unui crestin sa convinga pe cineva.
Convingerea oamenilor este atributul Duhului Sfant. Ceea ce puteti face dumneavoastra este sa-i prezentati penticostalului, cu tact si dragoste, Adevarul. Nu incercati sa-l convingeti dumneavoastra. Pentru ca atunci veti pune patima in conversatie si va fi posibil sa faceti unele greseli care vor atrage acuze pe drept.

Last edited by penticostalulmantuibil; 06.09.2010 at 00:38:32.
Reply With Quote