Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2010, 12:18:44
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Aproapele este orice om care are nevoie de ajutorul nostru indiferent de nationalitate, sex etc.

Gandesc ca exemplul personal e cel mai bun in cazul celor de alte culte.
Asa gandesc si eu gabriela.
Deci cei care nu ne cer ajutorul si persista in intelegera gresita atunci acestia nu sunt aproapele nostru?
intreb asta pentru ca in urma unei discutii cu un penticostal , atunci cand i-am spus ca greseste ,m-a acuzat ca urasc pe cei care nu sunt ortodocsi. Ceea ce m-a socat de-a dreptul pentru ca eu nu urasc pe nimeni. de asemenea m-a acuzat ca il judec si deci incalc porunca nu judeca ca sa nu fi judecat.

Deci cum iubim pe acestia? vorbindu-le si deci sfarsind prin a fi acuzati sau tacand si tolerandu-i?

Mereu ma gandeam ca a iubi aproapele inseamna si al atentiona ca nu e bine, a-l indrepta atunci cand greseste. Dar cand ei raspund cu acuze? Atunci te intrebi ca poate era mai bine sa stai deoparte si sa ii lasi in pace. Dar este asta iubirea aproapelui?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua Lege a Educatiei laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 41 16.02.2011 13:19:03
Porunca cea mai mare doctor_faustus Biserica Ortodoxa Romana 5 26.09.2010 00:15:13
Comentariu la Lege naephius Din Vechiul Testament 2 27.05.2009 08:10:30
Noua Lege a cultelor ancah Generalitati 2 13.12.2006 19:07:10