View Single Post
Vechi 08.09.2010, 04:04:17
Catisma Catisma is offline
Member

Data înregistrării: 14.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit Da

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
Catisma,tare as fi curioasa daca te-a preocupat candva vrajitoria,sau daca ai umblat la "cautat" ,adica la vrajitoare,sau daca ai incercat tu acasa ceva de acest gen...Daca ai facut-o ai deschis o usa pe care din pacate greu,aproape imposibil sa o mai inchizi...
Am făcut niste idiotenii, împreună cu prietenii/colegii de liceu, pe vremea lui Ceausescu. Se întrerupea curentul des, după cum cei mai tineri dintre voi ati mai auzit, probabil, de la părintii vostri, si noi... ce să facem? Ne plictiseam si făceam spiritism. Cu cheia si cartea, dacă stiti.

Mai târziu am mai auzit comentarii că n-ar conta, că sunt prostii de tinerete (nota bene, am spovedit si asta, când m-am trezit la ortodoxie), dar nu cred. Cred că atât cât făceam, în glumă sau nu, cu cartea aia, a contat.

Necazurile mele au început mult mai târziu. Stiu că l-am întrebat odată pe un părinte staret de ce nu am avut probleme imediat după aceea. Mi-a spus, simplu, că pe vremea aceea nu eram vulnerabilă prin prezenta păcatelor, care au apărut si s-au adunat (nespovedite, repet, năpasta asta m-a prins cu garda jos) mai târziu, în viată.

N-am nici o îndoială că a contat si spiritismul, atât cât a fost, la fel cum contează toate păcatele mele nespovedite niciodată, când mi s-a trimis această suferintă.