![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oamenii acestia au boli psihice si solutia este medicul psihiatru!! este foarte grav ca ea refuza din start un consult de specialitate si cauta solutii care nu exista, desi e evident ca nu dau rezultate, ba chiar s-a simtit foarte deranjata cand jane says i-a dat un sfat bun. (jane says fiind medic...) un preot te mai poate remonta psihic, te mai poate consilia, dar nu te poate vindeca de o boala psihica. foarte grav e cand oamenii nu constientizeaza asta, au impresia ca totul vine din afara si nu din creierul lor, fug de adevar si din sfaturile pe care le primesc culeg doar ce le convine. de altfel, cei mai multi dintre bolnavii psihic au impresia ca sunt sanatosi. Citat:
daca problema se rezolva cu medicamente...ei bine asta e, si cancerul tot cu chimioterapie, radioterapie etc se vindeca, si orice boli de pe lumea asta se rezolva cu medicamente. uita-te la oamenii din tarile sarace, fara acces la ingrijiri medicale si vezi ce speranta de viata au. iar problemele psihice nu vad de ce ar fi incadrate la categoria duhovnicesti...in mod sigur exista un diagnostic si un tratament in cazul ei, si daca il accepta poate ca in scurt timp se si vindeca. dar daca va continua sa gandeasca asa, nu are scapare, situatia se poate agrava si spre boli de inima, lipsa unui somn normal ii poate produce alte probleme. |
|
|||
|
|||
![]()
Catisma,tare as fi curioasa daca te-a preocupat candva vrajitoria,sau daca ai umblat la "cautat" ,adica la vrajitoare,sau daca ai incercat tu acasa ceva de acest gen...Daca ai facut-o ai deschis o usa pe care din pacate greu,aproape imposibil sa o mai inchizi...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ateule sau ateeo,ce-oi fi tu,de unde stii tu ca persoana are vreo boala psihica,esti tu vreun mare doctor de pui tu asemenea verdicte,eu cred ca mai degraba tu ai o gramada de boli psihice sau ceatza in capu' ala....Este intr-adevar foarte grav ca existe oameni cu idei la fel ca ale tale,comunisto ateiste,care nu da doi bani pe credinta si spiritualitate,pe Dumnezeu in general si in prostia lor pun totul pe seama unei stiinte care de cele mai multe ori face numai greseli si erori. E intr-adevar grav cand oamenii,in prostia,aroganta si mandria lor il inlatura pe Dumnezeu,si pe slujitorul sau (preotul) din ecuatie si se pun pe ei,sau ideile lor limitate in loc.Asta denota multa,multa,multa PROSTIE. Mai bine ti-ai inchide gura si nu te-ai mai face atata de ras,ar fi mai intelept din partea ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca tot urasti stiinta, la ce mai stai pe forum? de ce nu renunti la net, tv, masina, curent etc?? de ce nu te muti intr-un bordei din padure? Citat:
in fine, sa vedem ce se va intampla cu ea daca nu va merge la psihiatru, si mai mult ca sigur ca n-o sa mearga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare foarte rau pentru ce se intampla cu tine!Eu ti-as recomanda un duhovnic foarte bun care a ajutat multa lume in probleme de acest gen.Sunt foarte sigur ca it iva rezolva problema depinde foarte mult de credinta ta.Daca te intereseaza trimite-mi un mesaj pe privat.
|
||||
|
||||
![]()
Draga Catisma ne vom ruga si noi pentru tine. Nu cred ca marii duhovnici cand s-au lovit de astfel de cazuri au spus - eu voi lucra cu tine timp de cateva saptamani, apoi trebuie sa mergi la psihiatru. Cereau de la Dumnezeu sa-Si reverse peste persoana bolnava darurile Sale, ca ea sa plece de la ei vindecata. Si s-au facut multe minuni de acest fel. Nu trebuie sa deznadajduiesti, crede, si va veni si ziua cand soarele va cunoaste doar rasaritul, nu si apusul.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, si anume ca as fi impotriva doctorilor. Dumnezeu face minuni si prin acestia. Dar cel mai bine este sa smulgi raul din radacina. Consider ca un psihiatru nu patrunde atat de adanc in om, ca un duhovnic. Poate rupe buruiana, dar nu o scoate din radacina. Este punctul meu de vedere. E adevarat ca e mai usor sa iei un pumn de pastile, decat sa stai precum slabanogul de la scaldatoarea Vitezda cu credinta ca vei fi vindecat. El nu a stat un an si apoi a plecat. A stat acolo ani cu credinta ca va fi vindecat si asta in conditiile in care nu avea pe nimeni sa-l arunce in scaldatoare. Si a fost vindecat, nu prin aruncarea de cineva in apa tulburata de inger, ci de Hristos. A venit personal la el. Asta face cu fiecare dintre noi, atunci cand crede cu adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbesti prostii,viata in evul mediu era scurta Nu pentru ca nu exista scumpa ta stiinta,la care tu te inchini si faci matanii,ci in primul rand pentru ca existau multe razboaie si marea majoritate a oamenilor mureau in ele.Si foamete,datorita sistemelor sociale care existau atunci.dar astea se intamplau in principal in marile aglomerari urbane(orase),nu la tara.La tara ,ca si acum oamenii traiau mult si bine,atingand varste pe care cei de la oras nici nu le visau.la fel ca si acum.Nu stiu pe ce planeta traiesti tu,banuiesc ca nu pe Pamant,altfel nu ai mai da drumu' pe gura la atatea aberatii si prostii,cum poti sa spui ca stiinta ne face viata mai usoara...???? Toate probleme psihice de care tot faci tam-tam au aparut in primul rand datorita dezvoltarii tehnologiei ritmul in care s-a facut,dependenta de celular ,net,tv a innebunit o mare parte din populatie,in special copii,asta numesti tu progres?????? Cat despre scumpa ta masina,impreuna cu alte cateva sute de mii(doar la noi in tara) au adus cancerul,mai ales leucemiile in mijlocul tinerilor si chiar in randul copiilor sau al nou nascutilor,intr-un numar de neimaginat in deceniile trecute.Asta e stiinta ta??????? Ai tu habar care e acum sparanta de viata pentru cei care abia au iesit de pe bancile scolii...? Nu cred ca ai.Si totul datorita "stiinte" tale. Si da,pentru cei care traiesc la tara speranta de viata este mult mai mare.Pentru cultura ta generala. Cat despre anii tai de scoala felul tau de a te exprima,cu "hai ma" (citeste-ti postarea de mai jos),denota EXACT modul in care ai fost educat(a),mai ales ca anii de scoala,nu au de-a face neaparat cu cei sapte ani de acasa.....eu macar nu ma dau atat de destept ca tine. |
![]() |
Tags |
chinuiri de la diavol, farmece, părintele argatu, privare de somn, vraji |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) | Catisma | Vrajitoria | 54 | 06.11.2017 02:34:18 |
despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 11:49:26 |
Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 20:06:43 |
Despre vraji -parintele Argatu | idealist | Vrajitoria | 1 | 14.05.2010 12:57:13 |
|