View Single Post
Vechi 08.09.2010, 20:12:34
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Eu nu contrazic nici un sfant parinte si in teorie iti dau dreptate.
Dar se pare ca nu ma fac inteleasa.
Intrebarea mea este f simpla si tot eviti sa raspunzi (deturnezi atentia catre mine, cum ca imi place pacatul sau dai inainte cu lozinca : cu Hristos sau impotriva. Nu ai habar ce atitudine grosolana ai).

Intre familia ta si a mea exista o similitudine: ne ferim de copii.
(Si o diferenta: noi avem totusi copii)
(Se pare ca ai uitat ca ai deschis un thread pe tema asta, a contraceptiei radicale. In plus, ei recunoscut nu o data cu nu e loc de copii in viata ta desi NU traiesti in abstinenta).
Si te intreb: cum faci totusi de te impartasesti saptamanal?

Sunt trei persoane care au scris mai des despre impartasire deasa: Daniel777, tu si Fani. Daniel pare a fi necasatorit, Fani considera ca abstinenta nu este pacat (in anumite conditii, dar asta e ideea).

Si te intreb pe tine: cum te impartasesti cand stii ca ferirea de prunci este pacat opritor de la impartasanie?

(si in general toata atitudinea ta ma mira. Eu nici mamei mele nu-mi permit sa-i zic "impartaseste-te" ca nu-i stiu viata, ci ii spun sa se spovedeasca.)
Dar si tu pui la modul absolut ceva ce este doar o interpretare a unora: ca ferirea de a avea copii ar fi in orice conditii un pacat opritor la impartasanie.