View Single Post
Vechi 12.09.2010, 17:57:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Mi se pare aceeasi idee, spusa putin altfel. O singura obiectie asa avea: Cand iubesti, desi raul dispare din tine, nu dispare perceptia raului, ba e chiar foarte accentuata, caci raul contrasteaza puternic cu binele care este rezultatul iubirii din tine. Hristos, care era insasi intruparea iubirii lui Dumnezeu, percepea raul foarte clar si chiar il demasca; insa nu se amesteca nici un moment cu el si nu facea lucrarea lui.
Sufletul tau va deveni intr-adevar parte a Iubirii, astfel incat pana si sufletul tau va dori ce doreste Dumnezeu, inima ta va simti ce simte El si chiar mintea ta va gandi gandurile lui. Ceva de genul Galateni 2: 20:

"M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine."

Cu alte cuvinte, vointa, dorintele si simtirile mele vechi s-au suit pe cruce in unde au murit impreuna cu Hristos. Iar cand Hristos a inviat a inviat si in mine, nascandu-ma din nou din El, un om nou , cu dorinte si simtaminte noi, duhovnicesti. Hristos, Domnul iubirii, a nascut in inima mea iubirea lui Dumnezeu si iubirea aceasta nu mai poate face raul, ci in fiecare clipa ma conduce pe urmele pasilor Lui, facand numai voia Lui. Doamne ajuta-ne!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote