View Single Post
Vechi 14.09.2010, 11:50:43
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
M-ați aruncat într-o mare dilemă: dacă nici scrierile unui "bolnav psihic" nu reușesc să le înțeleg, cum de înțeleg ce scrieți dumneavoastră? Nu trebuie să răspundeți, s-ar putea să fie în defavoarea dv.

Domnule Ovidiu, află că în relația mea personală cu Dumnezeu nu trebuie să se "interpună" nici un factor uman, fie el pastor, Ellen White, duhovnic, naș, etc. Credeam că ai înțeles deja acest lucru.

N-am auzit de vreo lucrare a Ellenei White intitulată "Adevărata zi de odihnă", cât despre "Tragedia Veacurilor" știam că nu se distribuie gratuit. Dacă totuși cunoști vreo sursă, spune-mi-o te rog, m-ar interesa vreo 400 bucăți.

Că se folosește multă maculatură pentru producerea hârtiei e un lucru bun, salvăm pădurile patriei!
Domnule, nu înțeleg până la urmă ce cauți dumneata pe aici să ne tot aburești. Pot să îți dau un sfat: vezi că ploaia târzie pe care dumneata și cu toți adventiștii o aștepți deja a venit la penticostali (sau cel puțin ei așa spun); de aceea te sfătuiesc să ieși afară din cultul adventist dacă vrei să ai parte de ploaia târzie care deja a venit la penticostali, nu de alta dar la adventiști s-ar putea să mai aștepți mult și bine și să ratezi, dumneata și cu tot cultul adventist, ploaia târzie pe care o aștepți cu atâta nerăbdare, însă care se pare că pe voi adventiștii v-a ocolit și a căzut doar peste penticostali.
Reply With Quote