Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca
e prima data cand intru pe stufoasele site-uri cu tema dvs.favorita-contradictii in islam-e posibil sa gresesc.
dar nu inteleg de ce nu recunosteti ca aveti o contadictie in propriile contradictii.
e important sa stiu sursa acestor siteuri,ca daca e cineva care si in evanghelii citeste fratii lui Iisussi accepta aceasta ca dogma a credintei lor ,ca sa nu mai zic ca nu cinstesc pe Maica Domnului,pt.mine nu prezinta nici o credibilitate.
parerea mea ,ca aici este o chestie de genealogie-ca aici e un mare clenci intre cele 3 religii-poti studia asta personal,pe baza site-rilor islamice,ca daca vrei sa-i ataci pe musulmani,mai intelept este sa-ii ataci cu propriile arme.
|
Nu ai spus la ce contradicție a mea te referi, ca să putem discuta.
Sursa nu e importantă, e lipsit de sens ce spui. Poate fi un site scris de atei, sataniști, musulmani sau orice altceva, dacă informația e reală și ideile clar expuse fiecare își poate face o părere.
A citi un site web nu este un act de credință ci de informare. Poți citi și siturile islamice și te vei convinge singură că mint.
A spune că dacă nu cinstesc pe Maica Domnului nu au credibilitate e absurd. Tu nu înveți matematică decât din cărți scrise de cinstitori ai Maicii Domnului?
Și apoi, există și exagerări cu acest cult al Maicii Domnului, mulți nu știu că cel mai important este să ne unim cu Dumnezeu prin rugăciune și curățire de patimi, cultul Sfinților trebuie să fie ceva secundar.
Felul cum vorbești despre islam trădează prejudecata de care am vorbit, că islamul ar fi și el religie abrahamică. Nu este. Este o glumă, o cacialma. Dar atât timp cât nu ai studiat în ce constă islamul domină prejudecata, pentru că el are aparența că ar fi o instituție serioasă, cu o cultură, o civilizație.
Din câte știu, ești matematiciană și poate te atrage la islam contribuția unor matematicieni musulmani la dezvoltarea matematicii. Dar aceia erau beneficiari ai moștenirii ștințifice elenistice, indiene și persane preluate în urma cuceririi teritoriilor imperiilor bizantin și persan, mahomed și arabii propriu-ziși, înainte să-și întindă cuceririle până acolo, erau niște beduini sălbatici. Muhammad ibn Mūsā al-Khwārizmī, autorul cărții
al-Kitab al-mukhtasar fi hisab al-jabr wa'l-muqabala de la al cărei titlu privine cuvântul
algebră este numit
Zoroastrianul de către istoricul Tabari, ceea ce înseamnă ori că nu era musulman ci zoroastrian ori că era un convertit de la zoroastrianism.