View Single Post
Vechi 16.09.2010, 21:25:19
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
Cat despre femeile preot, ce parere aveti, Dumnezeu este femeie sau barbat? Daca cititi cu atentie Biblia o sa vedeti ca sunt si exemple in care Dumnezeu este comparat cu o femeie, uitati unul care mie imi place:
"Sau care femeie, având zece drahme, dacă pierde o drahmă, nu aprinde lumina și nu mătură casa și nu caută cu grijă până ce o găsește?
Și găsind-o, cheamă prietenele și vecinele sale, spunându-le: Bucurați-vă cu mine, căci am găsit drahma pe care o pierdusem.
Zic vouă, așa se face bucurie îngerilor lui Dumnezeu pentru un păcătos care se pocăiește. "
(Luca, cap. 15, 8-10)
Jalnice și penibile "argumente" chiar și pentru o coloana a cincea ca dumneata !! Preoții Vechiului Testament erau toți bărbați, Iisus Hristos a fost bărbat, sfinții apostoli au fost toți bărbați, toți episcopii și preoții Bisericii lui Hristos încă din perioada primară a Bisericii și până azi au fost toți bărbați, prin urmare nu există nici cel mai mic argument pentru vreo hirotonire a unei femei pentru simplul motiv că femeia are alte rosturi decât preoția sacramentală. Ți-am mai spus, dacă nu îți convine în Biserica lui Hristos marș afară unde vrei tu că mai bine ar fi fără un agent de smintire și diversiune precum dumneata.
Reply With Quote