Citat:
În prealabil postat de adiandrea6
Cat despre femeile preot, ce parere aveti, Dumnezeu este femeie sau barbat? Daca cititi cu atentie Biblia o sa vedeti ca sunt si exemple in care Dumnezeu este comparat cu o femeie, uitati unul care mie imi place:
"Sau care femeie, având zece drahme, dacă pierde o drahmă, nu aprinde lumina și nu mătură casa și nu caută cu grijă până ce o găsește?
Și găsind-o, cheamă prietenele și vecinele sale, spunându-le: Bucurați-vă cu mine, căci am găsit drahma pe care o pierdusem.
Zic vouă, așa se face bucurie îngerilor lui Dumnezeu pentru un păcătos care se pocăiește. "
(Luca, cap. 15, 8-10)
|
Jalnice și penibile "argumente" chiar și pentru o coloana a cincea ca dumneata !! Preoții Vechiului Testament erau toți bărbați, Iisus Hristos a fost bărbat, sfinții apostoli au fost toți bărbați, toți episcopii și preoții Bisericii lui Hristos încă din perioada primară a Bisericii și până azi au fost toți bărbați, prin urmare nu există nici cel mai mic argument pentru vreo hirotonire a unei femei pentru simplul motiv că femeia are alte rosturi decât preoția sacramentală. Ți-am mai spus, dacă nu îți convine în Biserica lui Hristos marș afară unde vrei tu că mai bine ar fi fără un agent de smintire și diversiune precum dumneata.