Citat:
În prealabil postat de Delirul
Eu am inteles prea bine ca la ceea ce ai scris te-ai referit cand ai spus ca "v-am spart", ceva de genul ca esti cool in idei, ca nu aveai cum sa spargi pe nimeni altfel. Dar daca erai modest, sau ma rog oricum logica ta trebuie sa recunosc ca imi cam scapa, insa vezi tu cand scrii un raspuns pe forum, poti sa stergi ce ai scris anterior inainte de a da Raspunde la mesaj. Ori tu daca regretai ceva, puteai foarte bine sa nu mai incluzi sintagma "Ma stiu ca iar v-am spart" prin select delete, in raspunsul tau si sa-ti prezinti numai scuzele de rigoare daca simteai neaparat nevoia sa le faci.
Oricum se poate sa fi inteles anumite lucruri gresit intrucat multe chestiuni imi par cam confuze in aceste explicatii ale tale.
|
Prea le complici frate loial, păi e simplu, orice aș scrie vă sparg... așa că nu pot să șterg fiindcă atunci nu mai scriu nimic, și ca atare, fiindcă totuși scriu și-mi deschid gura preapooturoasă... trebuie să-mi cer iertare apoi... e simplu, mă, e simplu, doar că e greu să-ți vezi mândria... mândria și lăcomia și răutatea din oqhulul propriu și personal... deci n-am ce să explic, n-am cui, fiindcă cei ca mine suntem internauți care pe unde... și la senatoriu ne trateză cu minciunele, adică cu gogoși... și magogoși... dă și tu un search. Caută să vezi ce înseamnă CREIATINĂ.
Iartă-mă dacă iar te-am spart... pune și tu o copcie.