Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2010, 15:45:07
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dragul meu frate loial, am zis acolo ''v-am spart'' nu ca să mă bucur de răul altuia, deși am năravul ăsta cât un seqvoia giganteea, ci că vrei nu vrei, prin ce am scris, v-am cam spart... și atunci era un regret și mi-am cerut iertare...
Eu am inteles prea bine ca la ceea ce ai scris te-ai referit cand ai spus ca "v-am spart", ceva de genul ca esti cool in idei, ca nu aveai cum sa spargi pe nimeni altfel. Dar daca erai modest, sau ma rog oricum logica ta trebuie sa recunosc ca imi cam scapa, insa vezi tu cand scrii un raspuns pe forum, poti sa stergi ce ai scris anterior inainte de a da Raspunde la mesaj. Ori tu daca regretai ceva, puteai foarte bine sa nu mai incluzi sintagma "Ma stiu ca iar v-am spart" prin select delete, in raspunsul tau si sa-ti prezinti numai scuzele de rigoare daca simteai neaparat nevoia sa le faci.

Oricum se poate sa fi inteles anumite lucruri gresit intrucat multe chestiuni imi par cam confuze in aceste explicatii ale tale.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce tace BOR? corindb Stiri, actualitati, anunturi 16 12.08.2010 08:41:45