View Single Post
Vechi 18.09.2010, 00:41:18
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
In biserica anglicana... oricine vine, ramane ceea ce este pentru ca ei stiu, si acum il citez pe preotul femeie al bisericii: "sa traim in unitate diversitatea". Asa ca pot sa ma Impartasesc fara probleme la ei. Daca nu am facut-o pana acum este din simplul motiv ca Impartasania s-a dat numai dimineata si eu am fost numai la Slujba de seara. Dar acum o sa merg si dimineata si o sa ma Impartasesc la ei.
...
faceti cum credeti... in "diversitatea" lor anglicanii accepta si homosexualitatea (lesbianismul si toate devierile sexuale de la normalitate) considerand-o ceva normal si nicidecum ca o abatere de la firesc, cand Sfantul pavel spune clar: "Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, " I Corinteni 6,9 . Sa ascultam de Sfantul Pavel sau de popesele anglicane ?

Citat:
În prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
Rugaciunea epiclezei lipseste doar in imaginatia ortodocsilor despre catolici. Este prima minciuna pe care am descoperit-o si care mi-a pus un mare semn de intrebare asupra "adevarului" spus in Biserica Ortodoxa. ...
stiti cumva ce este rugaciunea Epiclezei? cui se adreseaza si ce rol are? stiti cuvintele ei?
eu nu va vorbesc doar din carti ci fost in multe Biserici Romano-catolice (atat in Europa si nu numai) fara sa ma ascund sau sa evit sa spun ca sunt ortodox si am vazut cu ochii mei si am auzit si va spun ca nu au rugaciunea Epiclezei (nu mai intru in amanute). La cultele protestante si neoprotestante nici nu poate fi vorba de rugaciunea Epiclezei (din moment ce nu au Sfanta Euharistie ca Taina).

Repet: Biserica Romano-catolica are Sfinte Taine, are Taina Preotiei prin succesiune apostolica, are Taina Sfintei Euharistii (folosesc painea nedospita si lipsete rugaciunea Epiclezei dar marturisesc Duhul Sfant este cel care trasforma painea si vinul in adevarat trupul si sangele Domnului...)

in concluzie ne-am dat seama ce credinta aveti... total straina de Doctrina Bisericii Ortodoxe.
Reply With Quote