Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 19.09.2010, 15:24:26
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ok, cum spui tu...cu specificarea ca adevarata manifestare se vede la fiecare om. In cer nu vor merge culte, nici in iad; numai oamenii. Eu dau socoteala pentru ce fac eu, la fel si tu. Cu nici un chip nu pot raspunde de ce face fratele meu, mai ales daca nu-l cunosc. Pot sa-l ajut , sa-l sfatuiesc, sa ma rog pentru el, dar fiecare dispune de liber arbitru si il foloseste. Eu nu pot decat sa ma lupt sa-mi pastrez viata curata, sa raman langa Hristos si sa intind o mana atunci cand e nevoie. Cam atat...
te-ai intrebat vreodata, ce se intampla cu tine, daca esti in afara Bisericii adevarate a lui Hristos? daca vei mai avea parte de judecata, sa raspunzi de faptele tale atata timp cat cel mai elementar lucru, sa fii in sanul bisericii adevarate nu l-ai facut?
Pune-te in fata mortii tale si gandeste-te ca constati ca nu ai fost in sanul bisericii adevarate si deci Hristosul tau nu este cel adevarat. ca rugaciunile tale au fost indreptate catre cel care nu era bun, ca ravna ta a fost in zadar. Ce se va intampla cu sufletul tau? mai are importanta atunci cultele cum zici?