View Single Post
Vechi 20.09.2010, 17:01:45
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Am urmat toate treptele, am facut chiar mai mult de atat. nu stiti cum e atunci cand, dintr-o persoana zvapaiata, populara printre tineri, devii atat de credincios si toti se mira, rad, te batjocuresc, te jignesc si tu te rogi pt ei. toti spun atunci cand nu primesti ce ceri ca poate nu meriti, nu e timpul, sau prostii din astea. Iisus a spus clar: cereti si vi se va da. atat. nu a zis k se va da numai daca meriti. eu am cerut iubire. exista persoana in lumea asta care nu are nevoie de iubire?
Ti se intampla asta pentru ca avem conceptii diferite, pentru ca acei oameni de la care astepti iubirea nu au ajuns la o masura in credinta. Timpul le rezolva pe toate. Suntem destui care am trecut prin situatii similare.Nu-ti pierde nadejdea! Si daca ai iubirea lui Dumnezeu, mai conteaza restul? Fii puternic, inarmeaza-te cu sfanta credinta si vei trece usor peste toate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote