Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2010, 16:42:51
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Crysty, te-ai gandit vreodata daca atunci cand ceri, ceri de la cine trebuie si cum trebuie? Crezi ca doar prin simplul fapt ca spui Doamne da-mi, Doamne fa-mi e suficient? Te-ai gandit vreodata de ce foarte putini primesc ceea ce cer?
Spune-mi tu ce ai facut concret ca sa fii auzit.
Uite, eu am fost atee si inainte de a cere am facut altceva. M-am convins ca exista, apoi am cautat sa IL intalnesc, am cautat apoi sa ma indrept si apoi am incercat sa cer. Unde te afli tu pe aceste trepte?
tine cont ca nu poti sari din doua in doua trepte. Trebuie sa urci incet cu studiu fiecare treapta.
Mantuitorul nu a mintit, eu cred ca tu ceri ceva cui nu trebuie sau prin intermediul cuiva sau a ceva care nu reprezinta Adevarul.

Din experienta mea proprie vreau sa iti mai spun ceva: atunci cand am uitat sa ma indrept, Dumnezeu nu mi-a mai dat, cand am continuat sa ma indrept, Dumnezeu mi-a dat fara sa cer. Aici e secretul.
Am urmat toate treptele, am facut chiar mai mult de atat. nu stiti cum e atunci cand, dintr-o persoana zvapaiata, populara printre tineri, devii atat de credincios si toti se mira, rad, te batjocuresc, te jignesc si tu te rogi pt ei. toti spun atunci cand nu primesti ce ceri ca poate nu meriti, nu e timpul, sau prostii din astea. Iisus a spus clar: cereti si vi se va da. atat. nu a zis k se va da numai daca meriti. eu am cerut iubire. exista persoana in lumea asta care nu are nevoie de iubire?

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele Lui Iisus Hristos Sebastiana Din Noul Testament 9 26.07.2013 21:08:19
Numele lui Iisus Hristos androneo Generalitati 2 09.01.2012 12:27:11
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Credinta in Iisus Hristos! Templier Knight Despre Biserica Ortodoxa in general 39 24.03.2011 22:16:30
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22