View Single Post
Vechi 23.09.2010, 15:22:00
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Adica un preot ortodox ar face bine sa se retraga de pe un forum ortodox (spune asta un credincios adventist)
Nu, un credincios adventist nu spune asta. El spune că poate era bine să vă fi urmat îndemnul (al dvs., nu al meu) inimii retrăgându-vă din discuțiile neprincipiale (acesta era contextul) de pe acest subforum pe care s-au rostit atâtea vorbe grele, injurii și drăcuieli la adresa neoprotestanților. N-ați făcut-o, e alegerea dvs, nu vă condamn, însă nu pot să nu constat deserviciul pe care singur vi l-ați făcut. Și pentru acest lucru mi-a părut rău căci vă apreciam. Și vă apreciez în continuare pentru postările dvs. echilibrate.

Citat:
iar un adventist are dreptul, pe acelasi forum ortodox, sa se prefaca a nu intelege deranjul pe care-l creaza atunci cand, subtil s-ar spune, loveste cu cizma drept in fata ortodoxiei: preotia!
N-aș crede că e subtilă spusa dvs., ba dimpotrivă. Cât despre "deranj", îmi cer iertare, acesta e inconvenientul adevărului: deranjează. Încă o dată subliniez: nu știu cât adevăr este în postarea de pe youtube, însă ceea ce am văzut în biserica mea locală (trecerea unui preot ortodox la adventiști) am cunosc personal (eu și încă câteva sute de martori). Iar acest adevăr evident a deranjat!

Citat:
Pai tocmai aceasta "logica" o acuzam eu stimabile! Eu nu pot sa respect o invatatura gresita, nu ma intreba de ce!, dar pot sa respect un om de bun simt! In postarea trecuta nu mi-ai parut a fi asa!
Dincolo de "nesimțirea" mea, am totuși o nelămurire: care e acea "învățătură greșită"? Poate mai e speranță de îndreptare și pentru mine în această ultimă privință...