Nadejde!
Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
si eu ii multumesc sfantului nectarie pentru ca mi-a luat cei mai buni prieteni, pentru care am facut un drum de doua zile pana in bucuresti la radu voda. ii multumesc ca dupa atatea nopti petrecute in rugaciune, zile intregi de post si lacrimi, m-a lasat singur, fara iubire, prieteni, nadejde si credinta. multumesc pentru luni de suferinta, rauri de lacrimi. dar astea sunt nimic in comparatie cu sentimentul acesta de goliciune, de tradare. multumesc ca m-ai parasit, sfinte nectarie, mare facatorule de minuni.
|
Nu mai fi trist, roaga-te sa fii sanatos- prietenii vin si pleaca, unii poate nu au avut niciodata calitatea aceasta. Statornici sunt Dumnezeu si Sfintii. Nu deznadajdui! Credinta,Nadejde, Dragoste! Si asa cum s-a mai spus, ne ai pe noi!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|