![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu il simt aproape pe Sfantul Nectarie, Il rog zilnic sa ma ajute si sa ma binecuvinteze si sunt convinsa ca o face!
De cand ii citesc Acatistul s-au petrecut niste schimbari in viata mea si de aceea il rog sa ma pazeasca in continuare. Nu stiu daca intelegeti, dar eu vorbesc cu el si simt ca ma asculta; sincer imi este drag si sunt convinsa ca nu ma tradeaza niciodata si ma va ajuta sa nu gresesc in alegerile pe care trebuie sa le fac! |
|
||||
|
||||
![]()
si eu ii multumesc sfantului nectarie pentru ca mi-a luat cei mai buni prieteni, pentru care am facut un drum de doua zile pana in bucuresti la radu voda. ii multumesc ca dupa atatea nopti petrecute in rugaciune, zile intregi de post si lacrimi, m-a lasat singur, fara iubire, prieteni, nadejde si credinta. multumesc pentru luni de suferinta, rauri de lacrimi. dar astea sunt nimic in comparatie cu sentimentul acesta de goliciune, de tradare. multumesc ca m-ai parasit, sfinte nectarie, mare facatorule de minuni.
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, suntem alaturi de tine, ne rugam pentru tine, dar fa si tu un efort si, daca nu mai poti sa faci binele, macar nu mai fa raul. Nu mai continua cu cartirea si razvratirea. Stii ca din cauza lor te-ai departat de Dumnezeu si cel rau a profitat de ocazie sa-ti faca viata amara. Cand te certi cu Dumnezeu, Duhul Sfant si ingerii buni se departeaza de la tine. In locul lor vin ingerii cei rai. Rezultatul il cunosti: iti iau pacea, linistea, dragostea, iubita, ramai gol si fara nimic, doar cu frustrarea si ura. Si Il invinovatesti pe Dumnezeu pentru asta, cand tu ai fugit din bratul lui ca fiul risipitor.
Acum, ce-a fost, a fost. Treci peste si apropie-te din nou de Dumnezeu, ca El sa-l alunge pe cel rau si sa te poate binecuvanta din nou. Ce mare scofala iti da cearta cu Dumnezeu? Nu e mare filozofie sa te razvratesti, e lumea plina de razvratiti. Insa cei ce stiu sa-si invinga rautatea inimii si sa faca binele sunt intr-adevar biruitori.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In urma cu 6 ani am fost la medic si in urma unor analize m-a fost prescris un tratament,in urma caruia,dupa spusele medicilor urma "sa creasca sa putem scoate mai usor" fiind vorba de noduli a caror biopsie am refuzat-o.Atunci am refuzat tratamentul si am trecut la un regim vegetarian,iar de cate ori veneam de la serviciu treceam pe la biserica Sf.Nectarie si ma rugam,asa cum puteam eu.De atunci merg la spital numai pentru control,o data la un an si glumesc cu medicii spunandu-le ca vin numai sa le arat ca nu am murit inca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa te superi pe Sfantul Nectarie, intrucat daca Dumnezeu a crezut de cuviinta ca sansa de mantuire a prietenilor tai era moartea trupeasca, asta a si ingaduit. Nu inseamna ca esti singur! Rugandu-te pentru ei, se vor ruga pentru tine si veti fi mereu in legatura sufleteasca, asadar nu da inapoi acum cand au cea mai mare nevoie de tine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Pe www.coduluioreste.com - Toate emisiunile "Codul lui Oreste" din 2010
Puteti sa va relaxati urmarindu-le. |
|
|||
|
|||
![]()
stiati ca Oreste este mason?
|
![]() |
Tags |
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|