Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Crezi că suferă comparație? Și apoi, n-am spus că nu cred, doar că n-am auzit. Ba chiar am spus că e posibil.
M-aș mulțumi și cu o enumerare "din auzite", măcar aș putea face o investigație (așa cum s-a făcut în cazul acelui pretins pastor adventist convertit la ortodoxie), deocamdată nu există acea listă (dar nu acesta era subiectul). Pe când preoții ortodocși trecuți la neoprotestanți se înmulțesc. Și culmea masochismului, sunt trecuți în revistă tot de ortodocși! 
|
Da da..preotii ortodocsi se convertesc in cohoarde la adventism, iar cultul sta sa dispara...adeptii sunt speriati de apropierea unei crize, se intreaba ce sa faca, sa plece...sa intemeieze alt cult...deci da, lumea se converteste in masa la adventism...ce gluma buna!
Mai asculta si tu posturile adventiste, ce spune pastorul Edi...si cat de mult vorbeste despre White..surpriza, in aceste timpuri!!!

...numai asa in scurt am auzit ca e infailibila, o enciclopedie ce poate raspunde la absolut orice intrebare...wow!!
Deci da..vezi ca vine criza, si adventistii sunt speriati...iar tu pierzi timpul pe aici, si pretinzi ca totul e roz?
http://oamenisiperspective.com/video...tinescu....:4: