Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 18:23:02
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Am inteles, insa aceasta invartire in jurul conzii conduce la o concluzie defavorabila pentru tine, cum ca nu ai de ce sa crezi nici Cuvantul lui Dumnezeu...ce L-ai auzit tu personal, si apoi numai din auzite...iarasi nu e de ajuns, nu?
Crezi că suferă comparație? Și apoi, n-am spus că nu cred, doar că n-am auzit. Ba chiar am spus că e posibil.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
In fine, chiar daca cineva i-ar cunoaste personal pe toti pastorii NP convertiti la Ortodoxie, tot din auzite, si cu ajutorul urechilor ar putea cunoaste acest fapt...
M-aș mulțumi și cu o enumerare "din auzite", măcar aș putea face o investigație (așa cum s-a făcut în cazul acelui pretins pastor adventist convertit la ortodoxie), deocamdată nu există acea listă (dar nu acesta era subiectul). Pe când preoții ortodocși trecuți la neoprotestanți se înmulțesc. Și culmea masochismului, sunt trecuți în revistă tot de ortodocși!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 19:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 01:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 00:28:33