View Single Post
Vechi 24.09.2010, 22:20:09
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Părinte, noi discutăm pe aici lucruri serioase și matale îți arde de șagă. Bine măcar că v-a revenit simțul umorului. Sărumâna (pentru masă, să nu fiu înțeles greșit), dar poate sunt vegetarian și am milă și de alte vietăți nu doar de șoricei...
Domnul meu, invitatia la masa pot s-o fac macar, deci te invit la masa mea, am bucate felurite, pentru orice om si sunt chiar de la bucataria Imparatului. Da' iti spun de pe acum, eu nu iau ce vreau eu asa... cum ma taie capu', ca-s cam lacom si nebun, nu stiu ce sa iau. Asa ca m-am facut prieten cu Maica Imparatului si cu vreo cativa slujitori foarte apropiati ai Lui care imi aduc ce le zice Imparatul ca-mi trebuie mie. Nu ca n-as putea sa ma duc si io la Imparat direct, chiar ma-ntalnesc des cu El, da' la mancare sunt lacom, cum ziceam si cam fara minte! Asta-i! Daca vrei... poti sa stai si mata! Imparatul s-ar bucura vazand ca cinstesti alegerea Maicii lui si a prietenilor lui! Ba si mie mi-ai face mare bucurie in suflet si mata ai fi fericit candva!

Amin!

Last edit:

Cand discut "lucruri serioase" ai vazut ce iese. Ia stai asa un pic, "pezevenghiule"! Inca n-ai repetat dupa mine ce ti-am zis! Tu ai pierdut!!!

Last edited by Pr.Gheorghe; 24.09.2010 at 22:28:06.
Reply With Quote