View Single Post
Vechi 25.09.2010, 14:34:27
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lastunul Vezi mesajul
Ti se pare inutil sa ma lamuresti, cu invataturi din, "draga ta Biblie"? Poate ca voi pricepe, asa cu inteligenta pe care o am. Merita efortul.

Ma intereseaza raspunsul "parintelui" la singura intrebare pe care i-am pus-o (cea referitoare la invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli, despre botez). Nu a raspuns niciodata la aceasta intrebare (cum, de altfel, nu va putea sa raspunda la alte multe intrebari legate de Cuvantul lui Dumnezeu).

Totusi, daca exista vre-un raspuns limpede al "parintelui", referitor la botezul biblic, indica-mi locul unde este postat (esti "fan" al "parintelui" si cred ca ma poti ajuta cu acest lucru). Daca nu, poate-mi dai chiar tu un raspuns.
Daca cu adevarat te intereseaza ortodoxia atunci nu sunt eu in masura sa te invat pe tine. Cauta un preot si intreaba tot ce nu stii si ce nelamuriri ai.

Te intereseaza provocarea nu raspunsul ca daca nu ar fi asa nu ai provoca ci ai cauta cu adevarat raspunsurile acolo unde trebuie.

despre ``fan `` am sa incerc sa trec cu vederea . iaca esti si tu un ratacit. Domnul sa aiba grija si de tine.
Reply With Quote