Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nu merita sa imi consum energia cu cineva care nu are destula inteligenta sa inteleaga tot ce s-a scris pe acest topic. Citeste toate paginile de mai sus si ai sa vezi ca nu vei mai avea intrebari si nici nu vei mai simti dorinta sa provoci pe cineva la discutii inutile.
|
Ti se pare inutil sa ma lamuresti, cu invataturi din, "draga ta Biblie"? Poate ca voi pricepe, asa cu inteligenta pe care o am. Merita efortul.
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Sfat: citeste de la inceput pana la sfarsit toate postarile Parintelui de mai sus ca vad ca nu ai inteles chiar nimic, si reciteste daca tot nu intelegi, si mai reciteste , si de o mie de ori daca trebuie pana so indura Domnul de tine sa iti lumineze mintea.
|
Ma intereseaza raspunsul "parintelui" la singura intrebare pe care i-am pus-o (cea referitoare la invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli, despre botez). Nu a raspuns niciodata la aceasta intrebare (cum, de altfel, nu va putea sa raspunda la alte multe intrebari legate de Cuvantul lui Dumnezeu).
Totusi, daca exista vre-un raspuns limpede al "parintelui", referitor la botezul biblic, indica-mi locul unde este postat (esti "fan" al "parintelui" si cred ca ma poti ajuta cu acest lucru). Daca nu, poate-mi dai chiar tu un raspuns.