Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Mda!!!!
Si uite cum isi bate joc diavolul de bietii crestini "rugatori"...cum cu viclenia lui ii indeamna la asa zisa "rugaciune" ca acestia apoi sa aiba cu ce se fali....adica sa stea in mrejele si plasa lui, desi ei cred ca rugandu-se ORE l-au apucat pe Dumnezeu de picior si au Raiul asigurat.
Frate ai grija si asculta bine ce iti sopteste diavolul la ureche...ca viclenia lui e nemasurata si de multe ori ca sa te tina alaturi de el te indeamna numai la "rugaciune si fapte bune".
|
asta e cea mai mare aberatie din cate am auzit in contra rugaciunii! exact cum spuneam "nu te ruga ca e mai smerit asa" si vezi Doamne incepi sa crezi despre tine ca esti smerit! nu numai ca criteriul asta este condamnat in paterice in mai multe randuri, repet, daca te rogi mai mult, abia atunci itit vezi starea, si te poti smeri! caci rugaciunea e maica tuturor bunatatilor, dar cine se roaga stie ce spun, desi nu prea intra pe net, ceea ce voi face si eu dupa mesajul asta .. bineanteles ca extrema cealalta iarasi nu e buna, daca te rogi cu un ochi la aproapele.. dara aia deja nu e rugaciune decat poate prin pozitie.. eu zic despre rugaciune.. adica starea in care te vezi mai jos decat toata zidirea, ultimul dintre taratoare, cand te vezi si sti sigur ca la noapte vei muri si vei fi coborat in fundul iadului pentru pacatele tale si cand din aceasta stare strigi Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma! dar daca vreti sa ma judecati ca fac reclama si pofta fratilor la rugaciune, nu va pot opri ba inca o si merit! dar in incheiere am sa insist si am sa spun, rugati-va fratilor cat mai mult si cat mai des si cereti ajutor daca va loviti de neputinta ca asta e si scopul rugaciunii, intelegeti? ca sa ne vedem neputinta si sa cerem ajutorul..cine s-a prins de ce spun eu aici ma intelege de unde vin si incotro bat si oricine iubeste sa se roage si e insetat de Hristos, imi va da dreptate.. rugati-va fratilor mult macar ca va veti si lauda ca tacerea se invata si tot din rugaciune se naste si ingroparea faptelor bune.. dar ce te faci ca fratii le pun pe alea rele si se mai si lauda cu ele ,le recomanda si altora, iar daca vine unul si recomanda multa rugaciune, il numesc inselat pe acesta.. dar despre ceilalti si despre ei insisi ce-or mai zice? iertati-ma si spor la rugaciune!