Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia
voi nu va rugati fratilor? deci nu pot sa inteleg? ....mai am observat ca daca nu ma rog Doamne fereste cateva ORE(!), apoi da, demonul imi sopteste"oh ,doar nu ai sa te duci sa stai acolo in genunchi(iti pare neinteresant), lasa mai, nu te omora ca tie nu ti se cere atata, asa ma pacaleste dar nu numai ca e o minciuna si ca cel mai PLACUT TIMP PENTRU CEL CARE SE ROAGA ESTE RUGACIUNEA.. placerea pacatului este egala cu masochismul..ma satisfac cu durerea ,placerea seaca si inchisa care zgaraie inima si formeaza acele locasuri in care apoi se cuibaresc tremuranzii demoni.. cine se roaga mult stie despre ce vorbesc, cine nu ,nu stie.. !
|
Mda!!!!
Si uite cum isi bate joc diavolul de bietii crestini "rugatori"...cum cu viclenia lui ii indeamna la asa zisa "rugaciune" ca acestia apoi sa aiba cu ce se fali....adica sa stea in mrejele si plasa lui, desi ei cred ca rugandu-se ORE l-au apucat pe Dumnezeu de picior si au Raiul asigurat.
Frate ai grija si asculta bine ce iti sopteste diavolul la ureche...ca viclenia lui e nemasurata si de multe ori ca sa te tina alaturi de el te indeamna numai la "rugaciune si fapte bune".