Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Am vazut clipuri pe youtube in care oamenilor le erau induse comenzi de a merge intr-o directie sau alta, prin intermediul unor casti purtate pe cap. Au testat mai multe persoane si toate se comportau ca niste somnambuli care merg fara sa-si dea seama de ce prefera o directie sau alta. Suna SF, dar tehnologia exista. Nu mai am linkul din pacate.
|
Este deschis un topic
aici
Sa zicem totusi ca youtube nu e chiar ce mai de incredere sursa de informare.
Citat:
Am mai vazut mai demult cum o persoana paralizata total a acceptat sa faca un experiment de a controla un program de calculator printr-o interfata conectata la cap (senzorial, nu direct). Dupa multa rabdare, omul a reusit sa mute miste patratele pe ecran dintr-o parte in alta cu destul de multa precizie.
|
Da, in directia asta exista anumite progrese sa nu uitam de protezele actionate prin electrozii conectati la nervii ramasi ai organului amputat dar aici e vorba de om care controleaza masina si nu invers.
Citat:
Acum problema se pune in ce fel pot sa miniaturizeze aceste aparate de control al mintii si cum sa faca aceste lucruri fara fire. Dar, vorba cuiva care a comentat articolul, noua nu ni se spune unde a ajuns cu adevarat tehnologia in momentul actual. Cred ca cei care vor accepta injectia cu implantul vor face o mare greseala, renuntand la libertatea proprie si la claritatea ratiunii lor fara sa-si dea seama.
|
Ma intreb ce motivatie poate avea cineva ca sa se panicheze de exemplu privind 'progresul tehnologic' din Startrek si sa-si inchipuie ca ceea ce vede acolo ii va pune in pericol viata spirituala.
Oare pentru ca se crede infailibil si mai presus de orice greseala in prezent - diavolul saracu' a epuizat toate metodele spirituale prin care incearca sa-l deturneze de la drumul mantuirii si i-a ramas doar solutia 'implantului'?
Citat:
PS: Ieri am fost la Belgrad, unde am stat o zi intreaga. De cum am ajuns acolo, pe nevasta-mea a inceput sa o doara capul, iar pe mine m-a apucat nu dupa mult timp o stare apasatoare de inconfort, de parca eram mahmur. Aceasta stare ne-a tinut toata ziua. Spunea un prieten ca americanii au testat acolo bombe radioactive, care si-au lasat evident amprenta asupra mediului pentru urmatorii ~ 50 de ani.
Doamne, ajuta-ne.
|
Bombe atomice detonate la Belgrad? Pe ascuns, nu-i asa?
Cat de naiv poti sa fii sa crezi asta?