Citat:
În prealabil postat de AlinB
Este deschis un topic aici
Sa zicem totusi ca youtube nu e chiar ce mai de incredere sursa de informare.
|
Mi-e greu sa cred ca acei japonezi au facut niste clipuri false ca sa... ce? Par oameni seriosi, dar la urma urmei se poate verifica validitatea informatiei.
Citat:
Da, in directia asta exista anumite progrese sa nu uitam de protezele actionate prin electrozii conectati la nervii ramasi ai organului amputat dar aici e vorba de om care controleaza masina si nu invers.
|
Am vrut sa subliniez evolutia stiintei in acest domeniu, al interactiunii dintre om si masina.
Citat:
Ma intreb ce motivatie poate avea cineva ca sa se panicheze de exemplu privind 'progresul tehnologic' din Startrek si sa-si inchipuie ca ceea ce vede acolo ii va pune in pericol viata spirituala.
Oare pentru ca se crede infailibil si mai presus de orice greseala in prezent - diavolul saracu' a epuizat toate metodele spirituale prin care incearca sa-l deturneze de la drumul mantuirii si i-a ramas doar solutia 'implantului'?
|
Oho, pai al' rau e mai josnic decat ne imaginam noi, insa nu-l lasa Dumnezeu sa faca chiar tot ce vrea. Niciodata nu va fi multumit cu cat rau face. Insa este un loc la Apocalipsa care spune ca in vremea lui Antihrist lanturile celor decazuti vor fi dezlegate si va fi atat de mult rau cum niciodata nu a mai fost, incat aproape ca nu va mai fi posibila nici macar credinta. Asa ca, nu subestima nici vremurile, nici spiritele.
Citat:
Bombe atomice detonate la Belgrad? Pe ascuns, nu-i asa?
Cat de naiv poti sa fii sa crezi asta?
|
Eu nu am zis de bombe atomice, ci de bombe radioactive, adica deseuri radioactive amestecate cu bombe clasice, care dupa explozie raman acolo pentru a polua mult timp viata din zona exploziei. Cum am mai zis, nu subestima rautatea celui rau. Mie mi-e si frica sa caut pe net detalii despre asa ceva.