Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 13:22:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Am vazut clipuri pe youtube in care oamenilor le erau induse comenzi de a merge intr-o directie sau alta, prin intermediul unor casti purtate pe cap. Au testat mai multe persoane si toate se comportau ca niste somnambuli care merg fara sa-si dea seama de ce prefera o directie sau alta. Suna SF, dar tehnologia exista. Nu mai am linkul din pacate.
Este deschis un topic aici
Sa zicem totusi ca youtube nu e chiar ce mai de incredere sursa de informare.

Citat:
Am mai vazut mai demult cum o persoana paralizata total a acceptat sa faca un experiment de a controla un program de calculator printr-o interfata conectata la cap (senzorial, nu direct). Dupa multa rabdare, omul a reusit sa mute miste patratele pe ecran dintr-o parte in alta cu destul de multa precizie.
Da, in directia asta exista anumite progrese sa nu uitam de protezele actionate prin electrozii conectati la nervii ramasi ai organului amputat dar aici e vorba de om care controleaza masina si nu invers.

Citat:
Acum problema se pune in ce fel pot sa miniaturizeze aceste aparate de control al mintii si cum sa faca aceste lucruri fara fire. Dar, vorba cuiva care a comentat articolul, noua nu ni se spune unde a ajuns cu adevarat tehnologia in momentul actual. Cred ca cei care vor accepta injectia cu implantul vor face o mare greseala, renuntand la libertatea proprie si la claritatea ratiunii lor fara sa-si dea seama.
Ma intreb ce motivatie poate avea cineva ca sa se panicheze de exemplu privind 'progresul tehnologic' din Startrek si sa-si inchipuie ca ceea ce vede acolo ii va pune in pericol viata spirituala.

Oare pentru ca se crede infailibil si mai presus de orice greseala in prezent - diavolul saracu' a epuizat toate metodele spirituale prin care incearca sa-l deturneze de la drumul mantuirii si i-a ramas doar solutia 'implantului'?

Citat:
PS: Ieri am fost la Belgrad, unde am stat o zi intreaga. De cum am ajuns acolo, pe nevasta-mea a inceput sa o doara capul, iar pe mine m-a apucat nu dupa mult timp o stare apasatoare de inconfort, de parca eram mahmur. Aceasta stare ne-a tinut toata ziua. Spunea un prieten ca americanii au testat acolo bombe radioactive, care si-au lasat evident amprenta asupra mediului pentru urmatorii ~ 50 de ani.

Doamne, ajuta-ne.
Bombe atomice detonate la Belgrad? Pe ascuns, nu-i asa?
Cat de naiv poti sa fii sa crezi asta?
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:23:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Este deschis un topic aici
Sa zicem totusi ca youtube nu e chiar ce mai de incredere sursa de informare.
Mi-e greu sa cred ca acei japonezi au facut niste clipuri false ca sa... ce? Par oameni seriosi, dar la urma urmei se poate verifica validitatea informatiei.

Citat:
Da, in directia asta exista anumite progrese sa nu uitam de protezele actionate prin electrozii conectati la nervii ramasi ai organului amputat dar aici e vorba de om care controleaza masina si nu invers.
Am vrut sa subliniez evolutia stiintei in acest domeniu, al interactiunii dintre om si masina.

Citat:
Ma intreb ce motivatie poate avea cineva ca sa se panicheze de exemplu privind 'progresul tehnologic' din Startrek si sa-si inchipuie ca ceea ce vede acolo ii va pune in pericol viata spirituala.

Oare pentru ca se crede infailibil si mai presus de orice greseala in prezent - diavolul saracu' a epuizat toate metodele spirituale prin care incearca sa-l deturneze de la drumul mantuirii si i-a ramas doar solutia 'implantului'?
Oho, pai al' rau e mai josnic decat ne imaginam noi, insa nu-l lasa Dumnezeu sa faca chiar tot ce vrea. Niciodata nu va fi multumit cu cat rau face. Insa este un loc la Apocalipsa care spune ca in vremea lui Antihrist lanturile celor decazuti vor fi dezlegate si va fi atat de mult rau cum niciodata nu a mai fost, incat aproape ca nu va mai fi posibila nici macar credinta. Asa ca, nu subestima nici vremurile, nici spiritele.

Citat:
Bombe atomice detonate la Belgrad? Pe ascuns, nu-i asa?
Cat de naiv poti sa fii sa crezi asta?
Eu nu am zis de bombe atomice, ci de bombe radioactive, adica deseuri radioactive amestecate cu bombe clasice, care dupa explozie raman acolo pentru a polua mult timp viata din zona exploziei. Cum am mai zis, nu subestima rautatea celui rau. Mie mi-e si frica sa caut pe net detalii despre asa ceva.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari despre actele biometrice elena20 Generalitati 1247 11.01.2014 16:29:38
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30
Cat de responsabili suntem de actele noastre? victor.r Nunta 8 17.04.2008 19:12:35