Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Dacă spunem că vă iubim, o să ne acuzați de ipocrizie. E suficient să spun că ținem la voi, în ciuda faptului că suntem zilnic tratați neomenște (și aici e probabil vina părintelui Cleopa care nu ne consideră oameni).
Personal, găsesc forumul bine structurat subiectele incitante și discuțiile interesante. Mi-aș dori să și contribui la acele subiecte (unele nefiind în directă legătură cu ortodoxia), din păcate sunt pe alte secțiuni unde am și fost avertizat să nu mai postez. Că mai stau pe acest forum denotă faptul că nu m-am plictisit, cum nu m-am plictisit să stau și pe alte 5-6 forumuri creștine. Pot concepe să nu mai postez pe forum, nu e vital pentru mine. Am demonstrat-o deja pe două din huburile creștine (din întâmplare sau nu, ambele sunt ortodoxe) pe care activez de șase ani.
|
Daca iti foloseste, esti binevenit, dar unele postari ale tale nu dovedesc defel prietenie- parerea mea!Pace si liniste, intelepciune! Adevarul e unul singur, nu avem voie sa-l cosmetizam!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|