View Single Post
Vechi 27.09.2010, 23:29:20
octavian_cde octavian_cde is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cred ca eu sunt cea care simt asta... Pentru ca de cand a trecut la "penticostali" nu mai e acelasi barbat pe care il cunosteam. Il iubesc, dar presupun ca nu pe el, cel de acum, ci pe cel dinainte... Era un barbat puternic, care isi iubea familia mai presus de orice, era alaturi de mine tot timpul si eram, pe langa sot si sotie, si foarte buni prieteni. Ne spuneam absolut orice si nu luam niciodata vreo decizie fara parerea celuilalt... Acum sunt minciuni, pleaca seara de seara la "adunare", daca e acasa, sta doar cu Biblia in mana, nu mai exista comunicare, decat... atunci cand ne certam pe baza credintei...
Nu stiu in ce masura pot da vreun sfat util. Am doar 2 an de casatorie. Ce vreu sa spun e ca singurele mici probleme pe care leam avut noi pana acum, au fost din cauza lipsei de comunicare. Asa ca, eu cred ca o discutie poate rezolva problema. Nici penticostalii nu incurajeaza neglijarea vietii de familie. Si nici eu nu-i iau apararea in cazul asta.
Totusi, in nici o Biblie nu scrie ca, in afara adulterului, se poate desface o casatorie, chiar daca observ ca si la NP incepe usor usor sa se practice separarea.. Parerea mea e ca separarea nu face pe nimeni mai fericit, mai ales pe copii.
Reply With Quote