Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2009, 12:40:48
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este foarte complexa situatia divortului insa vreau sa te intreb ceva:
Amindoi simtiti acelasi lucru sau numai el?

..daca este asa iti spun ce mi-a spus o evreica americanca:
"Pe un cal MORT,ORICIT l-ai bate, nu-l mai trezesti in veci" si sa stii, parerea mea este ca asa este intrutotul!

Cred ca eu sunt cea care simt asta... Pentru ca de cand a trecut la "penticostali" nu mai e acelasi barbat pe care il cunosteam. Il iubesc, dar presupun ca nu pe el, cel de acum, ci pe cel dinainte... Era un barbat puternic, care isi iubea familia mai presus de orice, era alaturi de mine tot timpul si eram, pe langa sot si sotie, si foarte buni prieteni. Ne spuneam absolut orice si nu luam niciodata vreo decizie fara parerea celuilalt... Acum sunt minciuni, pleaca seara de seara la "adunare", daca e acasa, sta doar cu Biblia in mana, nu mai exista comunicare, decat... atunci cand ne certam pe baza credintei...
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 23:29:20
octavian_cde octavian_cde is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cred ca eu sunt cea care simt asta... Pentru ca de cand a trecut la "penticostali" nu mai e acelasi barbat pe care il cunosteam. Il iubesc, dar presupun ca nu pe el, cel de acum, ci pe cel dinainte... Era un barbat puternic, care isi iubea familia mai presus de orice, era alaturi de mine tot timpul si eram, pe langa sot si sotie, si foarte buni prieteni. Ne spuneam absolut orice si nu luam niciodata vreo decizie fara parerea celuilalt... Acum sunt minciuni, pleaca seara de seara la "adunare", daca e acasa, sta doar cu Biblia in mana, nu mai exista comunicare, decat... atunci cand ne certam pe baza credintei...
Nu stiu in ce masura pot da vreun sfat util. Am doar 2 an de casatorie. Ce vreu sa spun e ca singurele mici probleme pe care leam avut noi pana acum, au fost din cauza lipsei de comunicare. Asa ca, eu cred ca o discutie poate rezolva problema. Nici penticostalii nu incurajeaza neglijarea vietii de familie. Si nici eu nu-i iau apararea in cazul asta.
Totusi, in nici o Biblie nu scrie ca, in afara adulterului, se poate desface o casatorie, chiar daca observ ca si la NP incepe usor usor sa se practice separarea.. Parerea mea e ca separarea nu face pe nimeni mai fericit, mai ales pe copii.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2010, 16:54:03
lacrimi's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de octavian_cde Vezi mesajul
Nu stiu in ce masura pot da vreun sfat util. Am doar 2 an de casatorie. Ce vreu sa spun e ca singurele mici probleme pe care leam avut noi pana acum, au fost din cauza lipsei de comunicare. Asa ca, eu cred ca o discutie poate rezolva problema. Nici penticostalii nu incurajeaza neglijarea vietii de familie. Si nici eu nu-i iau apararea in cazul asta.
Totusi, in nici o Biblie nu scrie ca, in afara adulterului, se poate desface o casatorie, chiar daca observ ca si la NP incepe usor usor sa se practice separarea.. Parerea mea e ca separarea nu face pe nimeni mai fericit, mai ales pe copii.

Nici Biserica ortodoxa nu incurajeaza divortul si separarea, in ciuda a ceea ce NP cred...
Comunicare?... Exista si a existat mereu. Insa acum, pentru linistea casei, nu mai exista "comunicare" in ceea ce priveste religiile noastre. Eu sunt ortodoxa si el NP
Vechi 11.10.2010, 17:29:26
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,lacrimi

Citat:
Nici Biserica ortodoxa nu incurajeaza divortul si separarea, in ciuda a ceea ce NP cred...
Comunicare?... Exista si a existat mereu. Insa acum, pentru linistea casei, nu mai exista "comunicare" in ceea ce priveste religiile noastre. Eu sunt ortodoxa si el NP
lacrimi,grea cruce ai de dus,sa-ti dea dumnezeu dragoste si intelepciune,iar iisus hristos sa-ti fie sprijin.
dumnezeu fie cu tine si familia ta,AMIN.
Vechi 11.10.2010, 17:44:50
lacrimi's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
lacrimi,grea cruce ai de dus,sa-ti dea dumnezeu dragoste si intelepciune,iar iisus hristos sa-ti fie sprijin.
dumnezeu fie cu tine si familia ta,AMIN.
Multumesc mult. Multora li se pare ceva usor si nu inteleg de ce ma "plang" atat... Dar poate ca asta merit... Caci "Dumnezeu pe cine iubeste si pedepseste", nu-i asa?
Eu Ii multumesc Domnului pentru tot; si pentru bine si pentru rele....
Vechi 11.10.2010, 17:56:01
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,lacrimi

Citat:
Multumesc mult. Multora li se pare ceva usor si nu inteleg de ce ma "plang" atat... Dar poate ca asta merit... Caci "Dumnezeu pe cine iubeste si pedepseste", nu-i asa?
Eu Ii multumesc Domnului pentru tot; si pentru bine si pentru rele....
da,asa spune biblia.
iti inteleg framantarile,cred ca lupta ta, v-a fi o lupta buna, iar incercarea pe care o ai de trecut este ptr. tine o calire a credintei tale.
sa fii iubita de iisus,aparata de dumnezeu si calauzita de duhul sfant,iar nickname-ul tau sa fie FERICIRE.
Vechi 11.10.2010, 19:09:46
lacrimi's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
da,asa spune biblia.
iti inteleg framantarile,cred ca lupta ta, v-a fi o lupta buna, iar incercarea pe care o ai de trecut este ptr. tine o calire a credintei tale.
sa fii iubita de iisus,aparata de dumnezeu si calauzita de duhul sfant,iar nickname-ul tau sa fie FERICIRE.
Asa sa dea Dumnezeu

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
ce parere aveti despre tarot tarot Generalitati 10 11.10.2010 11:32:43
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Ce parere aveti despre margarina? emiliabirgau Generalitati 33 03.09.2009 20:16:48
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? ARHANGHELUL Generalitati 10 07.01.2007 17:47:54