![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca eu sunt cea care simt asta... Pentru ca de cand a trecut la "penticostali" nu mai e acelasi barbat pe care il cunosteam. Il iubesc, dar presupun ca nu pe el, cel de acum, ci pe cel dinainte... Era un barbat puternic, care isi iubea familia mai presus de orice, era alaturi de mine tot timpul si eram, pe langa sot si sotie, si foarte buni prieteni. Ne spuneam absolut orice si nu luam niciodata vreo decizie fara parerea celuilalt... Acum sunt minciuni, pleaca seara de seara la "adunare", daca e acasa, sta doar cu Biblia in mana, nu mai exista comunicare, decat... atunci cand ne certam pe baza credintei... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, in nici o Biblie nu scrie ca, in afara adulterului, se poate desface o casatorie, chiar daca observ ca si la NP incepe usor usor sa se practice separarea.. Parerea mea e ca separarea nu face pe nimeni mai fericit, mai ales pe copii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici Biserica ortodoxa nu incurajeaza divortul si separarea, in ciuda a ceea ce NP cred... Comunicare?... Exista si a existat mereu. Insa acum, pentru linistea casei, nu mai exista "comunicare" in ceea ce priveste religiile noastre. Eu sunt ortodoxa si el NP
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dumnezeu fie cu tine si familia ta,AMIN.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu Ii multumesc Domnului pentru tot; si pentru bine si pentru rele....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iti inteleg framantarile,cred ca lupta ta, v-a fi o lupta buna, iar incercarea pe care o ai de trecut este ptr. tine o calire a credintei tale. sa fii iubita de iisus,aparata de dumnezeu si calauzita de duhul sfant,iar nickname-ul tau sa fie FERICIRE.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
ce parere aveti despre tarot | tarot | Generalitati | 10 | 11.10.2010 11:32:43 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|