View Single Post
Vechi 02.10.2010, 14:11:25
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
in urma unor necazuri am inceput sa-l caut pe dumnezeu si acest lucru sa intamplat la biserica zlatari,sf ciprian din bucuresti.pe mine ma miscat cartea,viata parintelui gheorghe calciu dumitreasa
da, am citit odata un fragment, oare o gasesc pe net? in acel fragment povestea despre vederea Luminii Necreate care i-a stralucit Parintelui dupa ce a fost batut de tortionari o noapte intreaga la sfarsit i-a spus celui ce l-a batut "Hristos a inviat" iar acela a raspuns Adevarat a inviat! desigur fara sa vrea ,dar Duhul Sfant vorbea prin gura lui si a ramas uimit tortionarul si deodata camera s-a umplut de aceasta Lumina blanda si intelegatoare ,pace nesfarsita, dragoste, liniste fericire inlauntru Lumina, afara Lumina, cateva minute..cand straluceste aceasta lumina esti exact ca Adam in Rai in acele clipe.. Lumina acea este ce este si Dumnezeu ,de fapt este El.. si tasneste din inima, cuprinzand din interior intreaga fiinta facand-o Una cu El, atunci tu esti ce este El,te uiti la tine si te vezi El totodata.. asa a fost mangaiat Parintele.. am sa-i citesc cartea!
Reply With Quote