View Single Post
Vechi 03.10.2010, 15:15:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia Vezi mesajul
fratii ortodocsi de ce taceti? nu vedeti ca sunt in inferioritate cu vrajmasii astia parsivi?nu vedeti ca astia vorbesc impotriva sfintilor?
Linisteste-te si poarta-te ca un ortodox adevarat. Nu aperi ortoodoxia dand cu pumnul in masa, ci traind-o. Sa se vada ca Il cunosti pe Hristos si ca traiesti cu El zi de zi, ca ai inteles ca mila e mai de pret decat judecata si smerenia decat multa cunostinta. Esti inca la o varsta frageda, probabil , si nu ai invatat o mare lectie de viata: "Tacerea e de aur"...mai ales cand nu ai nimic de spus.
Singurul lucru pe care il transmiti tu acum este ca ai citit o carte spooky si vrei sa-i sperii si pe altii.
In ce priveste afirmatia
Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia Vezi mesajul
deci vreau sa spun ca aceasta carte ,VAMILE VAZDUHULUI, este suficienta pentru mantuire!
fii serios...Nu mai arunca cuvintele asa usor. NUMAI JERTFA LUI HRISTOS ESTE SUFICIENTA PENTRU MANTUIRE. Nu te va mantui o carte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote