deci vreau sa spun ca aceasta carte ,VAMILE VAZDUHULUI, este suficienta pentru mantuire! deci are de toate! din Pateric din vietile sfintilor, despre toate dogmele, toate canoanele, toate sfaturile, este geniala! este de o ortodoxie induiosatoare, simpla si la obiect, direct pe si pentru suflet, fara grasimi, fara euri, fara nimic in plus! totul este mantuitor, pana si asezarea in pagina si desenele cu vamile si totul.. iar pentru cine are o oarecare experienta duhovniceasca, mica, acolo, dar sa .. intelegeti voi... ei bine atunci aceasta carte ii va inmulti cu mult darurile in numai cateva zile..fiecare fragment, citit de exemplu azi o data si iarasi peste o saptamana si recitit apoi, va aparea exact ca Sfanta Scriptura cu intelesuri deosebite si de minte smeritoare,adica inaltatoare la cer.. este scrisa sub adierea Duhului Sfant categoric cum putine sunt.. nu se simte "parelnicie" niciun pic de erezie .. apoi, pocaiti-va, intristati-va pentru pacate cu aceasta fericita intristare si faceti o proba! deschideti vamile vazduhului si cititi!orice! veti simti Duhul Sfant si ortodoxia aceea care e din ce in ce mai greu de gasit.. nu ma surprinde ca au sarit impotriva "cativa" bietii de ei..le-a legat vrajmasul mintea cu funda de intuneric si i-s trimis sa denigreze aceasta sfanta carte..
Doamne ajuta si rugati-va sa ma ierte Dumnezeu ca m-am aprins, dar am facut-o din ravna pentru voi fratii mei, ca am aflat acest margaritar si am vrut sa vi-limpartasesc! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti fratiorii mei dragi de suferinta si sa ne vedem dincolo de vami cu toti.. cum spunea dulcele, Parintele nostru viteaz,Ilie Cleopa, "Manca-v-ar Raiul!"
|