View Single Post
Vechi 05.10.2010, 23:28:10
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu am crezut ca sunteti atit de superficiala . Pai de unde pina unde LD a ajuns parinte ? Eu tocmai asta spuneam , dar nu ati fost atenta deoarece dorinta de polemizare ca si cea de a indrepta o greseala de care nu doriti sa fiti vadita, va indeamna sa raspundeti orice dar fara a gindi !
Tocmai de asta faceam diferenta intre cei de teapa lui LD, care din punctul meu de vedere nu spune mai nimic , si parintii imbunatatiti care nu ies la discutii publice sau la publicatii !
Ma surprindeti cit de pe dos intelegi dar mai ales neastimparul din dvs. de a va incontra pe lucruri pe care nici nu le intelegeti si ca urmare nici nu le stapiniti !
V-am mai spu, de obicei noi femeile suntem mai delicate, mai precaute, mai prevazatoare si chiar mai atente cel putin cu noi insine , dar la dvs. se intimpla ca si cu babuta prinsa in tren fara bilet : nu prea !

Ia sa recititi postarea mea in cauza si sa reveniti cu un comentariu , sa vedem indrasniti ?
Stimata doamna Zaharia (eu crezusem ca sunteti barbat, acum citesc ca sunteti femeie, iertare pt. apelativele de pana acum), nu e vorba de indrazneala in a scrie ce rezulta in mod incontestabil intr-un text, in cazul de fata comentariul dumitale. Ca rasucesti mesajul intr-o postare ulterioara ca sa-l faci sa sune bine, nu ma intereseaza. Eu mi-am expus parerea despre subiectul de fata. Fara sa jignesc si sa lipesc etichete pe fruntile celorlalti forumisti. Va las dvs. apanajul asta. Si incrancenarea, fireste.

Doamne ajuta!