Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2010, 23:28:10
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu am crezut ca sunteti atit de superficiala . Pai de unde pina unde LD a ajuns parinte ? Eu tocmai asta spuneam , dar nu ati fost atenta deoarece dorinta de polemizare ca si cea de a indrepta o greseala de care nu doriti sa fiti vadita, va indeamna sa raspundeti orice dar fara a gindi !
Tocmai de asta faceam diferenta intre cei de teapa lui LD, care din punctul meu de vedere nu spune mai nimic , si parintii imbunatatiti care nu ies la discutii publice sau la publicatii !
Ma surprindeti cit de pe dos intelegi dar mai ales neastimparul din dvs. de a va incontra pe lucruri pe care nici nu le intelegeti si ca urmare nici nu le stapiniti !
V-am mai spu, de obicei noi femeile suntem mai delicate, mai precaute, mai prevazatoare si chiar mai atente cel putin cu noi insine , dar la dvs. se intimpla ca si cu babuta prinsa in tren fara bilet : nu prea !

Ia sa recititi postarea mea in cauza si sa reveniti cu un comentariu , sa vedem indrasniti ?
Stimata doamna Zaharia (eu crezusem ca sunteti barbat, acum citesc ca sunteti femeie, iertare pt. apelativele de pana acum), nu e vorba de indrazneala in a scrie ce rezulta in mod incontestabil intr-un text, in cazul de fata comentariul dumitale. Ca rasucesti mesajul intr-o postare ulterioara ca sa-l faci sa sune bine, nu ma intereseaza. Eu mi-am expus parerea despre subiectul de fata. Fara sa jignesc si sa lipesc etichete pe fruntile celorlalti forumisti. Va las dvs. apanajul asta. Si incrancenarea, fireste.

Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din lumea animalelor! UNNOOM Teologie si Stiinta 19 17.07.2014 23:07:04
N-am loc in lumea asta cred_cu_adevarat Generalitati 7 21.03.2012 11:40:04
Lumea copiilor anna21 Generalitati 312 01.03.2012 22:12:28
Ce se va intampla cu lumea? BogdanBogdan Generalitati 33 12.04.2011 15:43:45
LUMEA ANIMALELOR Catalina Generalitati 5 06.06.2007 15:46:44