View Single Post
Vechi 06.10.2010, 19:25:06
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul

Cu alte cuvinte, faptul că civilizații romani nu au auzit nu constituie un argument pentru că nici în documentele epocii contemporane nu prea apar românii, arabii etc. cu fapte bune, doar ei sunt "barbari", necivilizați.

Doamne ajută!

Incerci tu ceva,... insa nu le ai... imi pare rau ca-ti spun. Daca erai mai matur ai fi judecat mai profund. Citeste cu atentie:

Da, intradevar Romania, Bulgaria, Nepal, Sri Lanka este o gaura neagra a lumii occidentale civilizate si multe nu se cunosc , INSA! ! !..daca se intimpla ca cineva din aceste vagaune planetare sa inmulteasca piinile sau sa invie mortii din morminte sau sa vindece leprosi prin atingere, FII ABSOLUT SIGUR ca INSTANTANEU aceste vagaune" vor iesi in prim plan UNIVERSAL si altceva NU SE VA DISCUTA PE PLANETA timp de cel putin 6 luni decit de Romania sau Mongolia, intelegi, si TOT asa a fost si pe vremea romanilor care erau avizi de stiri senzationale si mai ales miraculoase...insa care nu au aparut niciodata .

Eu te inteleg ca vrei sa aduci justificari felului tau de a vedea lucrurile insa trebuie sa de tii re REALITATE nu de inchipuiri iar la faza asta, imi pare rau :))) dar EU AM DREPTATE!

...si nu inteleg de ce faci tu pe avocatul lui Dumnezeu?
Ti-a cerut El personal acest lucru? Nu cred!
Reply With Quote