![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Așa și pentru cetățenii preadistinsului Imperiu Roman: evreii și tot ce venea de acolo nu merita atenție deosebită, fiindcă barbarii trebuiau civilizați, așa cum, acum, românii, arabii etc. trebuie să învețe democrația de la cei mai civilizați pământeni: americanii și englezii. Și mai ales să învețe cultura americană, fiindcă de a noastră nu au auzit și nu constituie un interes prea mare pentru ei. De pildă, Ion Creangă nu e cunoscut pentru ei, în schimb, Mark Twain e cunoscut nu numai de ei, ci de o lume întreagă. Și să nu-mi spună nimeni că valoarea unuia o depășește pe altuia. Dar Ion Creangă nu s-a născut printre "cei mai civilizati din lume". "Asta asa ca un mic exemplu...nu am de gind sa mai continui." Cu alte cuvinte, faptul că civilizații romani nu au auzit nu constituie un argument pentru că nici în documentele epocii contemporane nu prea apar românii, arabii etc. cu fapte bune, doar ei sunt "barbari", necivilizați. Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
|