Citat:
În prealabil postat de ghemistris
si inceteaza a mai judeca pe cineva! Este spre folosul tau duhovnicesc.si esential pentru mantuire.nu judeca, si nu vei fi judecat! Doamne ajuta!
|
se putea.. ? eram sigur ca esti eretic si tu.. te-ai suparat pentru klaus kent-supereticman?:)) si asa ca chestie.. eu iljudec pe el ca e eretic si tu pe mine ca sunt ortodox..si mai imi si spui sa nu judec ca e ESENTIAL PENTRU MANTUIRE!! da cum ai apasat enter si ai reusit in acelasi timp sa nu te mustre constiinta cand m-ai judecat? a cata oara fara sa te provoc? eu vorbesc cu sau despre altcineva si tu te vari cu morala ieftina, rece ,lipsita de dragoste,crede-ma, daca as fi crezut ca toti crestinii sunt ca tine, m-as fi sinucis, dar multumesc lui Dumnezeu ortodoxia nu esti nici tu nici klausupereticman-kent ,mai showman ca frediie mercury care incedia wembleyul.. te rog si eu ceva.. evita sa ma mai judeci pe mine, nu de alta dar nu e recomandat pentru mantuirea ta:) ..
ai canon sa te rogi pentru mine timp de o luna doua ore in fiecare seara ,daca ai dragoste si d-aia ma mustri, ca sa-ti revii.. de cate ori te vei ruga sa-ti aduci aminte ca m-ai suparat si ca nu ti-ai cerut iertare(lasa darul tau in fata altarului si mergi de te impaca cu parasul tau)..asa ca ar fi cazul sa-ti ceri iertare.. nu de alta dar e buna pentru mantuire.. si poate imi voi cere si eu iertare ,dar dupa tine, ca sa te eliberezi de dracusor si sa nu ramai asa, desi am gresit ca te-am avizat inainte ca fac pogoramant, ca acum nu mai ai nicio virtute si s-ar putea sa nu te eliberezi si sa crezi ca m-ai pus la punct, asa ca ai grija la formulare..asta daca vrei sa te vindeci.. si ca sa-ti complic la loc situatia, sa fie scrisa cu litere mari de-o schioapa sa se vada si sa atraga atentia, sa stie toti ca ghemestrice e ostas cinstit care are lepadare de sine! Dumnezeu sa te lumineze sa-ti alegi vrajmasii mai cu dreapta socoteala.. apropo, nu sunt niciun isihast.. poate o sa fiu in viitor, fie mila Domnului, dar acum sunt cazut si mai mi-ai tras si tu una asa ..tu stii de ce..hai ca m-am ocupat prea mult de tine si iar te vei mandri.. (observi ca ti-am raspuns cu aceiasi moneda, asa ca .. ce tie nu-ti place.. pe viitor) acum fii pe pace.. Doamne ajuta!