10.10.2010, 21:38:25
|
Member
|
|
Data înregistrării: 16.04.2010
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de gheroniosifisihastul
frate daniel, te-am mai vazut cred ca pe inca vreo alte 10 bloguri si forumuri, ai o mare problema sti nu? Ai facut o obsesie din klauus kent asta, un superman, nu alta! Pomul se cunoaste dupa fructe, iar asta se comporta si vorbetse ca un indracit.. Se afirma pe sine si se foloseste de nume ale unor mari parinti ca sa pacaleasca i sa atraga prostimea.. Deci orice om cu putina trezvie, vede, numai prostimea aia de l-a votat si pe iliescu in 90 ,astia de habar nu aveti ce e postul si rugaciunea si va-ti gasit un idol care va incuviinteaza si va indreptateste patimile.. Mai acum cateva zile am auzit o conferinta a parinelui rafail in care a ras de nu se mai oprea cand a fost intrebat de acest clovn, idolul prostimii care iubeste patimile i ar vrea sa gaseasca o metoda sa nu se lepede de ele.. Eu daca ma intalnesc cu acest clovn crede-ma ca nu scapa din mainile mele pentru ceea ce face.. Eu s-asa ma duc in iad ca sunt plin de spurcaciune.. Pai trimite lumea la discoteca mah? Pai stii mah dumneata ce mi-a facut mie discoteca? Apoi acolo trimite eloamenii? Unde sunt cei mai multi si mai mari si mai periculosi draci? Si iti mai spun ceva si timpul o va dovedi.. De nu te dezici asa scuipand in urma de acest indracit, o vei pati si marfere aici la pierderea mantuirii omule.. Ca ai prins in tine samanata lui antihrist si nu mai te opresti dina o imprastia.. Auzi, tu ii faci reclama.. Da ce ai facut doamne iarta-ma e mai breaz ca isaac sirul? De ce nu-i faci mai lui isaac sirul ca merita mah ,reclama? De ce mah? Ca nu te trimite la dicsteca ci in pustie sa scapi de draci, nu? Mah, vezi mah ca te poarta vrajmasul si stiu ca deja nu cu tine ci mai mult cu el vorbesc..si asta deobicei cand ii vorbesti in fata se enerveaza.. Vrei sa te convingi? Priveste si citeste fraza asta: Domnul si dumnezeul nostru iisus hristo a murit pe cruce pentru noi, ca sa ne rastignim si noi impreuna cu el nu ca sa mergem la discoteca precum cei manati de satana si de slugile lui fidele! Sa plesneasca si sa piara cum piere fumul toti slujitorii lui satan !amin!
Sa nu te mai prind pe aici ca inseli lumea ca ai incurcat-o impielitat nerusinat!
|
si inceteaza a mai judeca pe cineva! Este spre folosul tau duhovnicesc.si esential pentru mantuire.nu judeca, si nu vei fi judecat! Doamne ajuta!
|