View Single Post
Vechi 13.10.2010, 01:04:29
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Pai bine mai frate da totusi e ciudata asta cu "die religion die".
(o melodie a respectivului cantaret).
Cum sa nu fie prezent Dumnezeu cu lucrarile necreate in creatie...nu zice nimeni e prezent cu harul in om dar Dumnezeu Iisus Hristos ne impartaseste harul.
Acu nu zice nimeni de catolicism ca nu ar trebui desfiintat,da nu prin metode de forta ca e impotriva legilor lui Dumnezeu Iisus Hristos si apoi (daca apelezi la metode violente) mai ii afectezi pe acesti inselati de draci ca ii faci sa creada ca anumiti falsi mucenici sunt mucenici.
Ci prin predica asa trebuie desfiintat catolicismul,ajutand preamilostivul Dumnezeu sa dai marturie ca aceasta e o falsa religie (catolicismul) etc.
Precum a fost cu Sfantul Marcu Eugenicul care a fost prigonit sa treaca la catolicism,precum au marturisit stramosii nostri in Transilvania cand au preferat sa moara de foame decat sa treaca sub autoritatea papii si nu au raspuns cu rau acestor inselati de draci anume catolicilor Si musulmanismul tot asa trebuie desfiintat si hinduismul si alte inselari dracesti,false religii care fac rau sufletelor oamenilor.

In ce priveste apelativul "minte de maț", acesta, direct la adresa mea, i-a aparținut userului colaps, dar a fost stersa impreuna cu mai multe posturi ale acestuia dupa ce l-am raportat
adminului.

Acuma să nu înțelegeți că mă victimizez, dar nici nu pot lăsa fără răspuns acuzația dumneavoastră (ce-i drept, destul de voalată) că aș minți.

In fond ce susțineți dumneavoastră, că în această secțiune nu s-au făcut atacuri, acuze nefondate și remarci necivilizate la adresa Bisericii Catolice ?! Haideți să fin serioși.

Referitor la BRU, poate ar fi bine sa nu va dati cu parerea doar in temeiul unei carti citite, fie ea si de Parintele Staniloae.
Exista biserici unde orice persoana de buna credinta, interesata sa se informeze, are acces. Exista site-ul BRU, precum și site-uri ale parohiilor si diecezelor greco catolice, articole pe wikipedia și altele asemenea.

Last edited by Erethorn; 13.10.2010 at 01:09:36.
Reply With Quote