![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ce priveste apelativul "minte de maț", acesta, direct la adresa mea, i-a aparținut userului colaps, dar a fost stersa impreuna cu mai multe posturi ale acestuia dupa ce l-am raportat adminului. Acuma să nu înțelegeți că mă victimizez, dar nici nu pot lăsa fără răspuns acuzația dumneavoastră (ce-i drept, destul de voalată) că aș minți. In fond ce susțineți dumneavoastră, că în această secțiune nu s-au făcut atacuri, acuze nefondate și remarci necivilizate la adresa Bisericii Catolice ?! Haideți să fin serioși. Referitor la BRU, poate ar fi bine sa nu va dati cu parerea doar in temeiul unei carti citite, fie ea si de Parintele Staniloae. Exista biserici unde orice persoana de buna credinta, interesata sa se informeze, are acces. Exista site-ul BRU, precum și site-uri ale parohiilor si diecezelor greco catolice, articole pe wikipedia și altele asemenea. Last edited by Erethorn; 13.10.2010 at 02:09:36. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
| sa respectam parerile celorlalti | Mirela0110 | Generalitati | 68 | 12.12.2010 15:44:13 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
| Are budismul asemanari cu crestin ortodoxia?Parerile fratiilor voastre | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 45 | 31.03.2010 20:37:22 |
|
|