Citat:
În prealabil postat de Elesya
Heh...pb e ca intr-adevar l-am citit....iar casatorii mixte fericite EXISTA...vrei sau nu vrei tu...Fii serios cu haremul...sau poate esti invidios ca unii pot cu 4 neveste si altii cu nici una?(glumesc) MULTUMESC DE URARE...dar nu mor caii cand vor cainii e vorba parca, nu?si...ce stii tu despre mine ca sa afirmi ca am gasit calea fericirii casnice?...IAR CU MINE NU TERMIN NICIODATA stii dc? Pt. MEREU caut sa ma desavarsesc....pacat doar ca pe calea mea spre RAI intalnesc presarati "dracusori"....asa ca tine(asta am zis-o pt m-ai facut rea...si vreau sa-ti fac un piculetz pe plac...)Cat despre teroarea in familie crede-ma ca si la noi exista recorduri nefaste....A....si de unde stii tu ca as fi in Romania....chit ca sunt romanca prin nastere?!?
ps.Μείνετε ηλίθιος είσαι ηλίθια......pt tine
|
Nu prea le stii pe toate, ar fi cazul sa te mai interesezi, un musulman poate avea 9 sotii, precum profetul. Sau conform Qu'ran-ului, poate face jumate de casatorie(exact asa-i spune). Sau are ''sotie'' in fiecare tara pe unde are afaceri.
Desi musulmanii sustin sus si tare, ca accepta crestinii, istoria isi spune cuvantul. Brancovenii au fost ucisi pt ca nu au vrut sa treaca la islam, Sf. Efrem cel nou, ucis de musulmani pt ca n-a vrut sa treaca la islam, mai este cazul din zilele noastre, al tanarului soldat rus, decapitat pt ca n-a vrut sa treaca la islam.
Imi pun simpla intrebare cum pot exista casatorii mixte fericite, cand avem atatea exemple in istorie care demonstreaza contrariul!