![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.Μείνετε ηλίθιος είσαι ηλίθια......pt tine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Neamurile sunt lasate de Dumnezeu"..Esti tu Dumnezeu sa le amesteci ? 2. Vad ca te "desavarsesti" de zor, dar pe pielea altora...La tine vad ca este cam impersonal: victime colaterale ..Dar nici tu n-o sa scapi ! 3. Iarasi ma iei cu teroarea casnica la romani..Pai n-ai inteles ca nu-s crestini ? Si prescolarii ti-ar tine un curs pe domeniu! La musulmani teroarea casnica s-a desavarsit -a devenit institutie ! Si nelipsitele dovezi de "dragoste" islamica: http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3333 http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3365 |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am rezerve privind o casatorie mixta, ortodox - musulman.Adica, de fapt, nu exista astfel de casatorie.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Sa apara aici femei care sa n-aiba habar de religii mi se pare normal, dar sa apara femei casatorite cu musulmani sau femei care propovaduiesc amestecul neamurilor, ecumenismul religios si sexual, asta ma ........
La ultima categorie poti aduce la nesfarsit argumente de ordin cultural, religios,.., ca nu merge cu poftesc ele.. Si au o demonica pofta sa manipuleze, inclusiv sa faca praf destine.. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu crezi ca doar ortodocsii au sansa sa se mantuiasca?Atunci celelalte "neamuri" pt ce au fost create daca nu se vor mantui?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adu-ti aminte de procesul lent de crestinare a popoarelor din Europa, nu din alta parte..Ce crezi ca s-a intamplat cu generatiile care nu au prins crestinarea, adica calea de mantuire..?
Ce s-a intamplat la coborarea lui Iisus in iad? A golit iadul de oameni pacatosi, nemantuiti, necunoscatori de cai ale mantuirii! Dar de atunci s-a tot umplut, culmea, si cu multi din cei botezati crestini.. Neamurile care azi sunt islamice, "ieri" erau crestine..Exista deci evolutie si involutie spirituala. Invitati in rai sau iad. Noi alegem ! Tocmai pt ca am avut aceasta sansa inestimabila si nu putem da inapoi, sa abandonam ceea ce am primit si sa inlocuim totul cu idei ecumenice, comode, inchipuite, persoale,.. la moda. Si asa este destul de greu sa te mantuiesti, fiind chiar crestin ortodox, dar este o sansa ! Mantuirea altor neamuri nu-i treaba mea. " Iubitii, dar nu cu cele lumesti ale lor !" Arsenie Boca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu au ce căuta în împărăția cerurilor perverșii de vreun fel, nici cei înveninați de ură, nici cei care se consideră aleși și în general nimic necurat. Împărăția cerurilor e un loc al sfințeniei, bunătății, ceea ce nu o să vezi la musulmani. Cei care vorbesc în apărarea islamului sunt oameni care nu au studiat această religie și vorbesc în necunoștință de cauză sau au anumite interese (relații cu musulmani etc). Asta bineînțeles dacă nu sunt ei înșiși musulmani, prizonieri ai acestei superstiții absurde și periculoase.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.degeaba judeci , ataci, jignesti ..ce faci tu e ca iti incalci chiar regula principala a crestinismului....sa inveti sa-ti iubesti si "dusmanii' chit ca eu nu iti sunt asa ceva... |
|
|||
|
|||
![]()
Taina Casatoriei e savarsita in Biserica de catre preot
cum sunt casatorite femeile crestine cu barbati musulmani? sau traiesc fara sa fie casatorite? |
|
|||
|
|||
![]()
Se face o reuniune in familia musulmanului, in care Imam-ul tine un discurs. De precizat ca femeile sarbatoresc separat de barbati, ele intr-o incapere ei in alta. Nu mai stiu sigur, dar mi se pare ca primesc o hartie de la moschee, cum ca s-au casatorit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|