View Single Post
Vechi 16.10.2010, 23:39:51
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DAMIAN Vezi mesajul
Parerea mea personala este ca nu ar trebui sa ne fie frica de acte cu cip, atata timp cat nu sunt implementate in timpul unei prigoane anti-crestina.
Lepadarea, cum au spus multi Parinti, este launtrica. Momentan mi se pare ca actele cu cip, nu au aproape nici o implicatie spirituala, in sensul ca noi nu trebuie sa renuntam la nimic spiritual ca sa avem un asemenea act. Daca il privim naiv, cipul este doar o inovatie tehnologica, iar daca exista cineva care ar dori sa se foloseasca in mod negativ de acest cip, atunci e treaba lor; eu ca simplu cetatean “habar n-am avut pentru ca mie mi-ati spus cu totul altceva”. Cred ca atunci cand ni se propune sa renuntam la ceva duhovnicesc in schimbul cipului, ar fi semnal de alarma…daca va fi vreodata cazul. Stiu ca mai exista discutii pe tema de etica a acestor cipuri, adica in ce fel invadeaza intimitatea omului si cum sa evitam/reparam. Cred ca momentan m-ar interesa mai mult astfel de discutii (lumesti), decat sa asociez cipul cu sfarsitul vremurilor. Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute!
Amin!Sunt total de acord cu tine.Am impresia ca in realitate hotul striga -Uite ...cipul.
Reply With Quote