Citat:
În prealabil postat de Daisy75
In urma cu 13 ani sotul meu a primit un contract de munca intr-o tara musulmana din Africa si la o vreme am mers si eu.In momentul in care am aterizat el a semnat un document prin care se obliga sa ma tinsa sub control,sa ma invete obiceiurile/legile tarii respective,sa ma oblige sa le respect si sa raspunda el pentru actiunile mele. Ce insemna asta,mai tarziu am aflat in momentul in care (aveam un "tic" sa-mi fac semnul crucii si sa spun "Doamne fereste") intr-un magazin am dat dupa rafturi peste o familie iar sotia omului era toata in negru si nu i se vedeau nici ochii. A fost un shoc ptr. mine si mi-am facut semnul crucii. Mai tarziu mi-a explicat sotul meu ce a semnat si ca daca aia vedeau,era pasibil de puscarie pentru ca EU mi-am facut semnul crucii in fata lor,i-am ofensat si el era obligat sa ca eu sa respect legea in tara :)):)):))
Asa ca musulmanii sa respecte legea din tara mea cand vin aici,daca legea o cere punct.
|
Exact asa gandesc si eu...e o lege a Frantei, a Germaniei...oricarei tari care nu e musulmana, pe aia sa o respecte.
Eu nu cred in minciunile astea ca femeile astea cu burqa se imbraca asa pentru ca vor...dar absolut deloc, si tocmai despre asta e si vorba.
Am vazut una singura in Hamburg...iar sotul mergea in spatele ei...de ziceai ca o ducea spre esafod, ori asa ceva nu e normal intr-o cultura in care barbatul si femeia sunt egali...e pur si simplu ceva de neinteles, si netolerat, intrand in contradictie cu aceasta lege.