Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2010, 00:55:02
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daisy75 Vezi mesajul
In urma cu 13 ani sotul meu a primit un contract de munca intr-o tara musulmana din Africa si la o vreme am mers si eu.In momentul in care am aterizat el a semnat un document prin care se obliga sa ma tinsa sub control,sa ma invete obiceiurile/legile tarii respective,sa ma oblige sa le respect si sa raspunda el pentru actiunile mele. Ce insemna asta,mai tarziu am aflat in momentul in care (aveam un "tic" sa-mi fac semnul crucii si sa spun "Doamne fereste") intr-un magazin am dat dupa rafturi peste o familie iar sotia omului era toata in negru si nu i se vedeau nici ochii. A fost un shoc ptr. mine si mi-am facut semnul crucii. Mai tarziu mi-a explicat sotul meu ce a semnat si ca daca aia vedeau,era pasibil de puscarie pentru ca EU mi-am facut semnul crucii in fata lor,i-am ofensat si el era obligat sa ca eu sa respect legea in tara :)):)):))
Asa ca musulmanii sa respecte legea din tara mea cand vin aici,daca legea o cere punct.
Exact asa gandesc si eu...e o lege a Frantei, a Germaniei...oricarei tari care nu e musulmana, pe aia sa o respecte.

Eu nu cred in minciunile astea ca femeile astea cu burqa se imbraca asa pentru ca vor...dar absolut deloc, si tocmai despre asta e si vorba.

Am vazut una singura in Hamburg...iar sotul mergea in spatele ei...de ziceai ca o ducea spre esafod, ori asa ceva nu e normal intr-o cultura in care barbatul si femeia sunt egali...e pur si simplu ceva de neinteles, si netolerat, intrand in contradictie cu aceasta lege.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Interzicerea gradinaritului! Miha-anca Generalitati 28 24.08.2011 11:35:33
Nevoia de estetic în spațiul public Traditie1 Generalitati 16 08.02.2011 22:47:38
Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta carmencita15 Reguli generale de utilizare a forumului 4 30.05.2010 21:10:55
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01